Raul Rusescu va fi achizitionat definitiv de Sporting Braga – presa. FOTO

Internationalul roman Raul Rusescu traverseaza o perioada excelenta la Braga, acolo unde joaca foarte bine si a ajuns deja la sase goluri marcate in cele zece partide in care a imbracat tricoul formatiei lusitane.

Potrivit cotidianului portughez Record, presedintele lui Sporting Braga, Antonio Salvador, a fost impresionat de travaliul si de eficacitatea in fata portii aratate de atacantul roman si este hotarat sa achite clauza de trei milioane celor de la Sevilla pentru a-l cumpara definitiv pe Raul Rusescu.

Citeste si: Raul Rusescu isi continua seria golurilor in Portugalia. VIDEO

O mutare anticipata de cateva zile de agentii jucatorului roman, fratii Victor si Giovani Becali, care au declarat ca Sporting Braga il va cumpara suta la suta pe Rusescu, iar apoi el va ajunge la Benfica Lisabona sau FC Porto.

Jurnalistii de la Record mai spun ca decizia a fost luata deja de sefii clubului, care vor sa dea suma de 3 milioane de euro celor de la Sevilla pentru a-l pastra pe jucatorul roman si din vara lui 2014.Raul Rusescu a marcat pentru Braga 3 goluri in campionat, 2 in Cupa Ligii si unul in Cupa Portugaliei,  internationalul roman care va implini 26 de ani in luna iulie avand la activ si doua pase decisive.

Sursa foto: ojogo.pt