RAUL RUSESCU va juca cu o MASCA DE PROTECTIE

RAUL RUSESCU, atacantul echipei STEAUA BUCURESTI, va juca cu o MASCA DE PROTECTIE in perioada urmatoare, dupa grava accidentare suferita duminica seara, in cursul meciului cu ASA TARGU MURES (0-1), din cadrul etapei a 12-a a LIGII I de fotbal, a anuntat clubul din bulevardul Ghencea.

Rusescu a suferit “un traumatism cranio-facial cu fractura de orbita dreapta, la care se adauga un hematom periorbital drept si o escoriatie a regiunii infraorbitare drepte”. “Perioada de refacere pentru acest tip de fractura este, in mod normal, de trei saptamani, iar jucatorului i se va confectiona o masca de protectie”, precizeaza clubul Steaua, adaugand ca jucatorul “a avut sansa, acesta fiind foarte aproape de a-si pierde ochiul drept in urma atacului violent al lui Gabriel Muresan”, potrivit Agerpres.

Citeste si: STEAUA – DINAMO: RAUL RUSESCU este OUT de la DERBY

In privinta lui CLAUDIU KESERU, gruparea ros-albastra informeaza ca atacantul “a suferit un traumatism cranio-cerebral in urma atacului intentionat al lui OUSMANE N’DOYE, care a dus la pierderea starii de constienta”. “Jucatorul va fi fortat sa faca repaus cateva zile, perioada in care se va afla sub atenta supraveghere a staff-ului medical. Cel mai probabil, acesta va evolua, pe viitor, cu o casca speciala de protectie”, adauga campioana Romaniei.

Citeste si: STEAUA reactioneaza OFICIAL: Campioana a pierdut meciul de la Tg Mures in urma unui arbitraj scandalos

Fundasul IASMIN LATOVLEVICI a acuzat, la randul sau, “dureri la nivelul lojei postero-mediale a coapsei stangi, fiind, momentan, in cursul unor investigatii medicale amanuntite”, conform unui comunicat dat publicitatii marti de clubul Steaua.

Sursa foto: gandul.info