RAUL RUSESCU: Vreau sa joc, din nou, la STEAUA

RAUL RUSESCU,  atacantul echipei spaniole FC SEVILLA, a declarat ca isi doreste sa revina la echipa unde a obtinut cele mai mari satisfactii din cariera. Fost atacant si golgheter al gruparii ros-albastre a spus ca i-ar face placere sa imbrace, din nou, tricoul campioanei din Liga I, informeaza postul de televiziune Dolce Sport.

“Mi-as dori sa imbrac din nou tricoul STELEI! Ar fi o placere!”, a declarat RAUL RUSESCU pentru Dolcesport. RUSESCU nu mai este dorit de oficialii gruparii andaluze care vor sa il imprumute sau sa il vanda pe atacantul roman pe care l-au achizitionat vara trecuta de la echipa STEAUA. 

CITESTE SI: REVENIRE de senzatie la STEAUA BUCURESTI! Ros-albastrii negociaza in aceste momente detaliile. FOTO 

Potrivit unor informatii aparute zilele trecute in presa portugheza, STEAUA BUCURESTI a demarat negocierile pentru imprumutul celui poreclit “Pufulete” atat cu jucatorul cat si cu gruparea de care apartine, FC SEVILLA, in conditiile in care Sporting Braga, formatie pentru care atacantul a jucat in primavara acestui an, tot sub forma de imprumut, nu si-a manifestat intentia de a-i activa clauza de cumparare.

CITESTE SI: RAUL RUSESCU, pus pe lista de transferuri de FC SEVILLA 

Totodata, presa din Turcia a scris ceva legat de un interes al celor de la GENCLERBIRLIGI pentru RUSESCU, dar si despre faptul ca DEPORTIVO la CORUNA, echipa nou promovata in Primera Division, si-ar dori si ea un imprumt al jucatorului de la Sevilla. In urmatoarele zile se asteapta clarificarea situatiei internationalului roman in varsta de 25 de ani.

Sursa foto: sport.ro