Raymond si Constantina au implinit un an de iubire

Multe povesti de dragoste s-au nascut in Casa de la Stefanesti insa una i-a fermecat cu adevarat pe fanii indragitului show matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Raymond si Constantina au primit cele mai multe votori din partea telespectatorilor, in marea finala a sezonului al treilea, dovedind ca sentimentele adevarate pot invinge orice obstacol inerent in viata oricarui cuplu.

Si cum timpul trece uimitor de repede atunci cand un lucru este frumos, cei doi indragostiti au si ajuns in pargul primei mari sarbatoriri a relatiei lor.

Indragitul cuplu a implinit azi un an de relatie si sunt mai indragostiti unul de celalalt ca-n prima zi! Fanii emisiunii le-au urat mesaje de felicitare prin intermediul retelelor de socializare si i-au desemnat ca formand “Cel mai frumos cuplu de la Mireasa pentru fiul meu”.

“Sa fiti fericiti toata viata, asa cum sunteti acum!”, “Cel mai frumos cuplu al sezonului trecut!”, “La multi ani! Au fost cei mai faini concurenti”, au fost cateva din mesajele virtuale.

Raymond si Constantina au castigat sezonul 3 al competitiei “Mireasa pentru fiul meu”, iar Tina a fost desemnata, de catre public, “Mireasa sezonului”.

Dupa incheierea competitie, Constantina s-a mutat la Brasov, acolo unde iubitul ei locuieste si au fost de nedespartit unul de altul.