RAZBOI in GAZA: 87 de palestinieni ucisi in confruntarile de duminica

RAZBOI in GAZA. Cel putin 87 de palestinieni au fost UCISI duminica in FASIA GAZA, in contextul intensificarii operatiunilor armatei israeliene, BILANTUL celor 13 zile de confruntari fiind de 425 de MORTI de partea palestiniana si de sase morti, inclusiv patru militari, in Israel, relateaza AFP.

RAZBOI in GAZA. Bombardamentele israeliene s-au intensificat in cursul noptii, in pofida eforturilor pentru ajungerea la un acord. Cel putin 62 de palestinieni au fost UCISI, iar alti 500 au fost raniti in cartierul Shajaya din orasul Gaza.

CITESTE SI: FASIA GAZA: ISRAEL si HAMAS au acceptat un ARMISTITIU UMANITAR de numai doua ore

RAZBOI in GAZA. De partea israeliana, bilantul este de sase morti – doi civili si patru militari. Secretarul general al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, este asteptat duminica in regiune, iar in Qatar este programata o intrevedere intre presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, si liderul miscarii teroriste Hamas, Khaled Meshaal.

RAZBOI in GAZA. Israelul a avertizat in cursul noptii ca va intensifica ofensiva terestra lansata joi, in scopul neutralizarii infrastructurii organizatiei Hamas, care a tras mii de rachete spre Israel, provocand moartea a trei persoane.

CITESTE SI: RAZBOI IN GAZA: ISRAELUL a inceput OFENSIVA TERESTRA 

RAZBOI in GAZA. Printre cele 425 de persoane UCISE in operatiunile si bombardamentele israeliene se numara 112 minori, 41 de femei si 25 de varstnici. Autoritatea Palestiniana si Liga Araba acuza Israelul de comiterea unui “MASACRU ATROCE” in FASIA GAZA.

 Sursa foto: stirileprotv.ro