RAZBOI IN PRESA! CIUTACU, LA CUTITE CU RARES BOGDAN DUPA INTERVIUL CU IOHANNIS

RAZBOI IN PRESA! CIUTACU, LA CUTITE CU RARES BOGDAN DUPA INTERVIUL CU IOHANNIS

Razboi in presa. Jurnalistul Romania TV, Victor Ciutacu, il critica dur pe colegul sau de la Realitatea TV, Rares Bogdan, in urma interviului pe care acesta l-a avut cu presedintele Klaus Iohannis. Potrivit celor de la stiripesurse.ro, Victor Ciutacu il acuza pe Rares Bogdan ca a stat ghiocel in fata presedintelui si nu a incercat sa obtina mai multe informatii de la acesta.

”Desi Rares a avut, din motive care-mi scapa, o atitudine mizerabila fata de mine, n-am sa-i raspund cu aceeasi moneda. Cu exceptia faptului ca mi se par dizgratioase cocoseala lui ieftina si pozitia de ghiocel in fata interlocutorului, nu am lucruri a comenta. Jurnalistica e o meserie grea, interviul e perla coroanei, nu oricine e chemat sa le faca”, a declarat Victor Ciutacu, informeaza DC News.

Citeste si: Cat au platit grecii pentru Kiss FM, Magic FM si Rock FM. La cat a fost evaluata Prima TV si cat a platit Cristian Burci

”Zau daca pot gasi vreo justificare jurnalistica acestei decizii. La rece gandind, cunoscand si ca domnul presedinte nu simte comod in fata camerelor de luat vederi, pot banui ca a fost conditia impusa moderatorului. La o adica, in cazul in care ar fi facut vreo gafa majora, staff-ul domniei sale ar fi putut cere eliminarea pasajului buclucas. Doar banuiesc, nu stiu, fiindca oficial nu exista un raspuns la nedumeririle publice. Insa incercarea lui Rares Bogdan de a-si convinge fanii de pe Faebook ca a fost o transmisiune in direct e patetic de ridicola.

Citeste si: Romania TV, amendata de CNA pentru emisiunea “Dosar de presedinte”, in care i-au fost aduse acuzatii lui Iohannis 

Nu stiu in ce conditii s-a negociat interviul si, sincer, e infinit mai lejer sa stai in fata televizorului si sa-l injuri pe moderator decat sa fii fata-n fata cu interlocutorul. Prefer sa-i pun, fata-n fata, in direct, respectivele intrebari domnului presedinte. Daca o binevoi, vreodata, sa accepte o discutie degajata in fata camerelor de luat vederi ale Romania TV. Daca nu, nu, o sa supravietuim amandoi dramei de a nu ne (mai) intalni pe micul ecran…”, a mai declarat Ciutacu.