RAZBOI in YEMEN: 75 de MORTI, dintre care 14 intr-un DEPOZIT de ARME la ADEN

RAZBOI IN YEMEN.In urma unei puternice explozii la depozit de arme la Aden, 14 persoane si-au pierdut viata ridicand la peste 75 numarul mortilor in trei zile in acest oras din sudul Yemenului, a anuntat un responsabil local, care a spus ca se teme ca numarul victimelor ar putea sa creasca. 

RAZBOI IN YEMEN. Explozii puternice s-au produs sambata dupa-amiaza intr-un depozit de arme, atacat de jefuitori, au declarat martori.

CITESTE SI: RAZBOI in YEMEN: Avioanele coalitei condusa de ARABIA SAUDITA au BOMBARDAT capitala SANAA

RAZBOI IN YEMEN. “Am scos pana acum de acolo 14 corpuri carbonizate si, potrivit informatiilor noastre, sunt alte cadavre in interior la care nu am putut ajunge”, a declarat pentru AFP directorul Departamentului Sanatatii la Aden, Al-Kheder Lassouar.

RAZBOI IN YEMEN. Depozitul, situat langa un munte in apropierea portului Aden, apartine armatei yemenite, dar soldatii l-au parasit in aceasta saptamana dupa ce comandantii lor au fugit, din cauza haosului ce predomina in oras.

RAZBOI IN YEMEN. In trei zile, confruntarile intre grupuri rivale au facut cel putin 61 de morti si 203 raniti la Aden, potrivit unui nou bilant furnizat de Lassouar.

CITESTE SI: RAZBOI in YEMEN: ARABIA SAUDITA a declansat o OFENSIVA MILITARA de PROPORTII 

RAZBOI IN YEMEN. Situatia s-a deteriorat dupa plecarea presedintelui yemenit Abd Rabbo Mansour Hadi joi in Arabia Saudita. Arabia Saudita conduce o coalitie militara formata din zece tari arabe, care a declansat raiduri aeriene impotriva rebelilor houthi avand legaturi cu Iranul si aliatilor lor.

Sursa foto www.evz.ro