RAZBOI intre SEBASTIAN GHITA si ION ILIESCU. Declaratii BOMBA

Sebastian Ghita

Deputatul PSD Sebastian Ghita a facut o declaratie incendiara, joi seara, la Romania TV, afirmand ca Ion Iliescu nu mai poate fi un simbol al partidului, deoarece are 84 de ani, nu are copii, iar valorile sale sunt depasite. Ghita a completat ca Ion Iliescu nu mai poate sta la fiecare sedinta de-a dreptul liderului PSD, deoarece vremurile sale au trecut si l-a acuzat pe acesta ca “nu are decat orgolii”.

“Domnul Ion Iliescu are 84 de ani. Nu are copii, nu are proiecte de viitor. Lumea ne spune comunisti pentru ca domnul Iliescu vine, se se aseaza in dreapta liderului PSD. Domnul Iliescu e acolo pe post de simbol. Nu este adevarat, imi pare rau, dar intre generatia domnului Ponta de 42 de ani si cea a domnului Iliescu de 84 de ani estee o diferenta de schimbari tehnologice, sufletesti si de valori. Nu mai putem trai cu valorile dlui Iliescu”, a spus Sebastian Ghita.

Citeste si: Sedinta exploziva la PSD. Ei sunt cei care au fost pusi la zid de Ponta si Dragnea

Sebastian Ghita a mai afirmat ca Ion Iliescu nu poate veni sa-i spuna cum sa-si creasca copiii, deoarece el are responsabilitati, in timp ce presedintele de onoare al PSD nu are nicio responsabilitate.

“A avut vremurile dansului, noi nu putem trai sa ne continuam viata asumandu-ne valorile dansului. Nu vrem sa fim saraci si cinstiti. Nu vrem sa impartim saracia in mod egal. Vrem competitie, sa dam o sansa tinerilor. Nu e nimic personal si nici gresit fata de Ion Iliescu, dar are 84 de ani oameni buni. Haideti sa lasam cliseele si demagosismul. La 84 de ani credeti ca el poate sa vina sa-mi spuna cum sa-mi cresc copiii? Eu pot sa am grija de copii mult mai bine decat Ion Iliescu. Eu sunt mai preocupat de bunul mers al societatii am responsabilitati, decat un om de 84 de ani care n-are nicio responsabilitate. N-are decat orgolii. Nu mai are nici energie necesara, dar nu vreau sa facem un proces Ion Iliescu astazi”, a completat Ghita, intr-o interventie telefonica la Romania TV.