RAZBOI intre TELEVIZIUNI: ANTENA 3 va da in judecata B1 TV si cere daune morale URIASE

RAZBOI intre TELEVIZIUNI. Postul ANTENA 3, parte a trustului de presa INTACT, va actiona in judecata postul B1Tv si va solicita daune morale in valoare de jumatate de milion de euro.

“Antena 3 S.A. a decis sa actioneze in instanta postul de televiziune B1 TV si pe directorul acestuia, Sorin Oancea, ca factor decizional principal in cadrul societatii, pentru prejudicii morale majore. Acuzatiile sunt de difuzare de informatii neadevarate, interpretare inexacta a faptelor si situatiilor, precum si acreditarea unor opinii fara suport factual drept fapte. 

Postul de televiziune B1 TV a fost notificat anterior in nenumarate randuri sa inceteze faptele de lezare a drepturilor Antena 3 S.A. Aceste aspecte au fost insa ignorate, ba chiar a fost observata o acutizare a pozitionarii demersurilor jurnalistice facute impotriva Antena 3 S.A in zona delictuala.

CITESTE SI: Antena 3, Romania TV si B1 TV, cele mai citate surse media in luna mai 

Ca urmare a prejudiciilor morale majore cauzate prin incalcarea repetata a drepturilor de imagine in cadrul emisiunilor difuzate de postul de televiziune B1 TV, Antena 3 S.A. cere daune de 500.000 de euro.

Delictele civile ale postului B1 TV si ale jurnalistilor sai impotriva televiziunilor din trustul Intact au fost sanctionate de-a lungul timpului de instantele judecatoresti. In acest sens se pot vedea dosarele 7362/299/2012 si 31361/299/2012”. – Antena3.ro

CITESTE SI: KOVESI da in judecata ANTENA 3 pentru ATAC la viata personala si cere daune morale de la GADEA, BADEA si CIUVICA 

Sursa foto: antena3.ro