RAZBOI la FRF: PRODAN, EVACUAT in LIPSA! Fostul international il face PRAF pe Burleanu

Didi PRODAN a fost EVACUAT de la CASA FOTBALULUI in lipsa de oamenii noului presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Razvan BURLEANU, cu care fostul international roman se afla intr-un RAZBOI veritabil. In acest timp, PRODAN se afla pe drumul de la Satu Mare la Bucuresti, acesta intorcandu-se din cele cateva zile de concediu pe care si le-a luat saptamana trecuta.

Anuntat de ceea ce se intampla cu biroul sau de la Casa Fotbalului, DANIEL PRODAN a comentat situatia in stilul sau mucalit pentru Gazeta Sporturilor. Fostul mare international roman nu s-a putut abtine sa nu-i IRONIZEZE pe Razvan BURLEANU si pe Gheorghe CHIVORCHIAN. PRODAN l-a numit pe noul presedinte al FRF, in discutia cu jurnalistii sursei citate, MAREAN NEVALIDATU’.

Citeste si: SCANDAL la FRF: Daniel Prodan: Fatalaul de Burleanu m-a amenintat cu o presupusa plangere de viol!

“Cel care a semnat referatul de evacuare e secretarul general al FRF. Faptul ca nu ma asteapta si au trecut la aceasta operatiune inseamna o dovada de lasitate din partea lui Chivorchian si a lui Marean Nevalidatu’. Chiar n-aveam nici o treaba cu secretarul general. Nu inteleg de ce se baga in seama si intra intr-o lupta care nu e a lui. 

In Ardeal e o vorba care spune ca atunci cand taurii se bat, viteii stau deoparte si se uita. Nu era locul lui sa se bage in acest razboi. Eu aveam in birou canapelele si lucrurile mele personale, nimic din partea federatiei. Il rog frumos pe Nevalidatu’ sa nu zgarie tabloul cu Generatia de Aur, in incercarea de a da mana cu toti din poza!”, a rabufnit DANIEL PRODAN pentru Gazeta Sporturilor.

“Probabil ca lui Marean Nevalidatu’ i-au placut lucrurile si doreste sa le mute in propriul birou. Aveam acolo si un poster cu Generatia de Aur, pe care probabil vrea sa-l duca sub ochii sai, ca sa-i invete pe nume pe baietii care au luptat cu cinste pentru echipa nationala. Sunt mahnit ca Marean Nevalidatu’ si Chivorchian n-au avut curaj sa stea in fata mea si sa-mi spuna direct de evacuare. 

Citeste si: Razvan Burleanu, presedintele FRF, a fost reclamat la DNA 

Eu nu ma cobor la nivelul Nevalidatului, care e un personaj nul. Am inteles din presa ca l-a atacat si pe baiatul lui Gica Popescu, fiindca a facut o poza la Mogosoaia cu lotul pregatit de Raducioiu. E un fricos si-mi pare rau ca n-am avut parte de adversari ca el pe gazon. Oricum, e un razboi din care, acela care va pierde, se va alege cu iesirea definitiva din fotbal. Definitiva!”, a conchis fostul director sportiv al FRF.

Sursa foto:  gsp.ro