RAZBOI UCRAINA: 17 civili, intra care si 3 COPII, au fost UCISI in timpul luptelor de langa Donetk

RAZBOI UCRAINA. Saptesprezece CIVILI, dintre care trei copii, au fost UCISI in ultimele 24 de ore in BOMBARDAMENTELE din Gorlivka, unul dintre bastioanele separatistilor prorusi situat la 45 de kilometri nord de Donetk, a anuntat administratia regionala.

RAZBOI UCRAINA. “Saptesprezece locuitori din Gorlivka au fost UCISI in ultimele 24 de ore, dintre care trei copii. Patruzeci si trei de persoane au fost ranite”, a declarat administratia din Donetk intr-un comunicat. O perioada de doliu de trei zile a fost decretata in acest oras dupa moartea a 13 civili, dintre care doi copii, duminica, in cadrul unor atacuri multiple cu rachete Grad.

CITESTE SI: RAZBOI UCRAINA: Peste 1.100 de persoane si-au pierdut viata in conflictul din estul tarii 

RAZBOI UCRAINA. Mai multe case din centrul orasului au fost avariate, fiind lovite de obuze, precum si mai multe cladiri administrative. Mai multe obuze au cazut peste spitalul municipal numarul 2 si au avariat maternitatea.

RAZBOI UCRAINA. ONU a denuntat folosirea armelor grele in zone rezidentiale, atat de catre separatistii prorusi, cat si de armata ucraineana, intr-un raport publicat luni care anunta peste 1.100 de morti in luptele din estul tarii de la jumatatea lui aprilie.

CITESTE SI: RAZBOI UCRAINA: Treisprezece civili, intre care doi copii, au fost UCISI duminica 

Sursa foto: newscom.ua