RAZBOI UCRAINA: RUSIA se pregateste sa atace de langa GRANITA

Oficialii ucraineni avertizeaza ca RUSIA se pregateste sa ATACE UCRAINA! Trupele ruse ar fi plasat, deja, 17 lansatoare de rachete Grad la granita, in apropierea regiunii Cernigau.

Informatia vine de la purtatorul de cuvant al Consiliului pentru Aparare si Securitate Nationala din Ucraina, Andri Lisenko, care a sustinut vineri o conferinta de presa pe aceasta tema, arata agentia Ukrinform.

Citeste si: TRAGEDIE UCRAINA: 70 de experti olandezi si australieni se afla la locul PRABUSIRII AVIONULUI

“Partea rusa isi pregateste activ noi pozitii din care sa traga cu rachete pe teritoriul ucrainean. Astfel, ieri (joi – n.red.), in satul Strativa din regiunea Briansk (la cinci kilometri de granita cu Ucraina, in dreptul regiunii Cernigau), intr-o zona impadurita, pozitiile au fost ocupate de 17 lansatoare de rachete Grad”, a declarat Lisenko.

Oficialul ucrainean a mai spus  ca RUSIA a plasat si vehicule de lupta in regiunea Belgorod, la 15 kilometri de frontiera cu UCRAINA.

Citeste si: RAZBOI UCRAINA: 14 persoane au MURIT intr-o AMBUSCADA

Modelul Grad este un lansator de rachete sovietic, despre care guvernul de la Kiev a spus ca ar fi fost folosit pentru doborarea avionului Malaysia Airlines de catre separatistii prorusi.