RAZBOIUL dintre CSA STEAUA si GIGI BECALI a intrat intr-o NOUA FAZA

Gigi Becali a anuntat ca disputa dintre clubul pe care il patroneaza si Clubul Sportiv al Armatei Steaua a intrat intr-o noua etapa. Finantatorul FCSB a afirmat ca in acest moment spera sa anuleze demersul Armatei in care i se solicita despagubiri in valoare de 37 de milioane de euro, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Gigi Becali spune ca prejudiciul din perioada 2004-2010 s-a prescris, astfel ca demersul Armatei nu isi are sensul. “Acum ne judecam sa vedem daca s-a prescris. Daca judecatorul spune ca s-a prescris, procesul nu mai merge mai departe. Acum ne judecam pe exceptii. E la mintea cocosului, nu poti cere prejudiciu cu zece ani in urma, ci cu trei ani. Nu poti sa sfidezi legea”, a spus Becali la Digi Sport Special.

Gigi Becali s-a aratat increzator ca va castiga toate procesele cu Armata. “O minciuna nu poate tine la infinit. Ma bazez pe dreptate, pe adevar si pe lupta. Toate deciziile vor fi intoarse la Curtea Suprema. Am sa-i bat, am sa-i biciuesc si-am sa-i inving la toate”, a completat Becali. Primul termen in acest proces este programat pe 24 mai.

Sursa foto: sport