BUDURU a DEZVALUIT motivul DUSMANIEI dintre SUMUDICA si IOAN NICULAE

Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, si-a dat in judecata propriul club. Tehnicianul sustine ca nu a facut altceva decat sa reactioneze dupa ce Astra a incercat sa il amendeze cu 200 de mii de lei, informeaza Prosport.

UPDATE: Petre Buduru, presedintele Astrei Giurgiu, a dezvaluit motivul dusmaniei dintre antrenorul Marius Sumudica si patronul Ioan Niculae. Antrenorul giurgiuvenilor n-a primit niciun ban in acest sezon, ba chiar a fost dat in judecata de propriul club, ca urmare a unui episod petrecut in vara anului trecut. Petre Buduru sustine ca Ioan Niculae, aflat dupa gratii, s-a enervat rau dupa ce Sumudica a depus memoriu la FRF si i-ar fi instigat si pe altii sa faca asta, pentru a primi toate restantele financiare, reprezentand salariile si bonusurile pentru obiective, informeaza postul de televiziune Sportro.

“Dupa ce s-a castigat campionatul, jucatorii, si in special Sumudica, n-au mai avut rabdare si si-au cerut drepturile cand noi nu puteam sa dam banii. Si el stia asta. In luna iulie sau august ne-am trezit cu decizia Comisiei de Disciplina sa le dam toti banii la cei din staff-ul tehnic. Cu toate ca se stia ca noi nu avem bani mai devreme de octombrie, noiembrie”, a declarat Buduru pentru sursa.

“Noi n-am avut bani pe iulie, august si septembrie. N-am avut bani sa le dam. Si atunci am cazut de comun acord sa facem cum am facut si anii trecuti – sa facem cesiuni la LPF, ca pe acolo vin banii drepturile TV. Si in felul asta, noi, clubul, puteam sa ducem lupta cu monitorizarea de la UEFA sa raspundem la fiecare cerinta. Apoi, dupa Sumudica, ne-am trezit si cu o parte din lotul de jucatori cu adrese la Comisia de Disciplina pentru plata salariilor. De atunci a inceput, pentru ca aia a fost o chestie lipstita de fair-play fata de noi”, a mai spus presedintele Consiliului de Administratie al campioanei Romaniei.

STIRE INITIALA

“Da, este adevarat, dar nu cunosc amanunte. Este problema avocatilor mei. Eu am incredere in ei, pentru ca pana acum mi-au castigat toate actiunile. Eu pana in iulie imi vad de treaba, lucrez ca si inainte. Trebuie sa se inteleaga ceva: nu eu am fost cel care a initiat actiunea. Eu nu pot decat sa ma apar. N-am depus niciun memoriu, n-am facut nimic, cei de la Astra au facut aceasta procedura disciplinara prin care vor sa ia 200.000 de lei din banii mei”, a spus Sumudica pentru ProSport.

Avocatii lui Marius Sumudica au inregistrat la Tribunalul Bucuresti o contestatie a deciziei de sanctionare a clientului lor. Prin acest demers, Marius Sumudica spera sa anuleze in instanta amenda primita din partea clubului.

Sursa foto si text: prosport.ro