RAZBOIUL este IMINENT! TRUMP: Regret, dar in cazul celor din COREEA de NORD doar un lucru va FUNCTIONA

Presedintele SUA nu mai tine cont de nimic si pune intreaga lume pe jar!  Donald Trump a scris, intr-o postare pe Twitter, ca presedintii americani au negociat timp de 25 de ani cu Coreea de Nord, insa fara niciun rezulat, el apreciind ca “doar un singur lucru va functiona”.

“Presedintii si administratiile lor au discutat cu Coreea de Nord timp de 25 de ani, au fost incheiate acorduri si au fost platite sume mari de bani… Nu a functionat, acordurile au fost incalcate inainte ca cerneala sa se usuce, iar negociatorii americani au fost facuti sa para ridicoli. Regret, dar doar un sigur lucru va functiona!”, scrie Trump pe Twitter, informeaza jurnalistii de la News.ro.

In urma cu o saptamana, Trump i-a transmis secretatului de stat Rex Tillerson, care declarase in timpul vizitei la Beijing ca Statele Unite se afla in contact direct cu Phenianul si ca testeaza posibilitatea unor convorbiri, ca isi pierde timpul negociind cu “Omuletul Racheta” si sa-si economiseasca energia.

Intr-o prima postare pe Twitter, Trump scria: “I-am spus lui Rex Tillerson, minunatul nostru secretar de stat, ca isi pierde timpul incercand sa negocieze cu Omuletul Racheta”.

Intr-o a doua postare, presedintele SUA se adresa direct lui Tillerson: “Economiseste-ti energia, Rex, vom face ceea ce trebuie facut!”. Recent, au aparut informatii conform carora, in jurul datei de 10 octombrie, Coreea de Nord ar intentiona sa testeze o racheta cu raza lunga de actiune, care ar putea atinge coasta de vest a SUA.

Un parlamentar rus care s-a intors recent din Coreea de Nord a declarat ca Phenianul se pregateste sa testeze o racheta cu raza lunga de actiune despre care crede ca poate atinge Coasta de Vest a SUA. Anton Morozov, membru in Comisia de afaceri internationale a Camerei Inferioare a Paralamentului rus, si alti doi parlamentari rusi au vizitat Phenianul in perioada 2 – 6 octombrie, conform RIA Novosti.

“Pregatesc noi teste cu racheta cu raza lunga de actiune. Ne-au prezentat si calcule matematice despre care ei cred ca dovedesc ca racheta poate lovi Coasta de Vest a Statelor Unite”, a declarat Morozov, adaugand ca nord-coreenii vor sa lanseze inca o racheta cu raza lunga de actiune in viitorul apropiat si ca, in general, starea lor este “mai degraba beligeranta”.

La Washington, oficialii americani au declarat ca au existat indicii ca nord-coreenii pregatesc un test cu racheta in jurul datei de 10 octombrie, cand este aniversarea Partidului Comunist, fara a dezvalui insa tipul rachetei si avertizand ca in trecut au existat situatii in care Coreea de Nord nu a organizat lansari, desi au existat indicii ca o vor face. Un analist al CIA a decarat la o conferinta, in Washington, saptamana aceasta, ca se pare ca Guvernul nord-coreean ar putea initia actiuni de provocare in 10 octombrie, dar nu a precizat sub ce forma vor fi acestea.

In replica, liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a promis populatiei ca va continua politica de dezvoltare a economiei in paralel cu cea de dezvoltare a armelor nucleare.”Armele nucleare ale Republicii Populare Democrate Coreene reprezinta o realizare valoroasa obtinuta prin lupta poporului in apararea propriului destin si a suveranitatii tarii de amenintarile nucleare repetate ale imperialistilor din SUA”, a declarat Kim Jong-Un, citat de presa de la Phenian.

Sursa foto: washington post