Razboiul fratii Becali – familia Reghecampf isi consuma un nou episod. Motivul: Alex Bourceanu

Razboiul fatis dintre fratii Giovani si Victor Becali si familia Prodan-Reghecampf  isi consuma un nou episod incins. Motivul scandalului dintre cele doua parti il reprezinta transferul mijlocasului Alexandru Bourceanu la gruparea turca Trabzonspor.

In prima faza se parea ca purtatorul banderolei de capitan al Stelei va ajunge in Turcia in schimbul sumei de 1,6 milioane de euro. Ulterior s-a vehiculat faptul ca Trabzonspor este dispusa sa plateasca in schimbul lui Bourceanu doar 1,3 milioane si aceia in doua transe, prima in aceasta iarna, iar cea de-a doua in vara, lucru care a facut ca transferul sa intre in impas.

Apoi au aparut si alte informatii in presa sportiva autohtona conform carora in transferul capitanului Stelei si-au bagat nasul verii lui Gigi Becali chiar daca impresarul fotbalistului este Ana Maria Prodan, sotia tehnicianului stelist Laurentiu Reghecampf.

Alex Bourceanu a fost deranjat de faptul ca fratii Becali s-au implicat in transferul sau la Trabzonspor si le-a cerut turcilor sa negocieze doar cu Anamaria Pordan, informeaza Fanatik. Sursa citata sustine ca fratii Becali au vorbit cu varul Gigi, aflat incarcerat la Poarta Alba, si i-au cerut acceptul sa se implice in negocieri cu promisiunea ca vor obtine 1,4 milioane de euro in schimbul lui Bourceanu. Ulterior, Bourceanu a trimis un mail celor de la Trabzonspor in care explica situatia si le cere sa negocieze doar cu impresarul sau, Ana Maria Prodan.

Citeste si: Steaua Bucuresti l-a gasit pe inlocuitorul lui Bourceanu in Liga I

„Buna ziua! Va scriu acest mail pentru a finaliza discutiile si sa explic situatia pentru ultima oara. Vin la Trazbonspor in urmatorii termeni: imi oferiti patru ani de contract, toate bonusurile, pe linga salariu, vor fi trecute in acest contract, casa, masina, cate doua bilete Bucuresti-Turcia si retur pentru mine si familia mea, iar in fiecare an salariul meu o sa creasca cu 50%.

Nu ma intereseaza implicarea lui Giovani sau Victor Becali, nu lucrez cu acest fel de oameni. Impresarul meu este Anamaria Reghecampf si daca doriti sa ajungem la un acord, o sa o facem numai prin intermediul ei. Nu inteleg de ce acesti oameni vorbesc in locul meu si va transmit doar minciuni.

Am inteles ca Steaua ma vinde in acest moment pentru 1,4 milioane euro. Daca puteti plati aceasta suma, o sa fiu bucuros sa evoluez pentru Trazbonspor. Sper ca totul o se decurga bine si ca ne vom tine legatura prin impresarul meu, Anamaria Reghecampf”, se arata in email-ul trimis de capitanul Stelei.

In scandal s-a implicat si Laurentiu Reghecampf care a declarat ca: “Ma deranjeaza foarte tare ca apar multi oameni si discuta pe aceasta tema, oameni care nu au nicio treaba cu echipa Steaua, ma refer la fratii Becali. Bourceanu, daca pleaca, este o pierdere mare, dar nu am cum sa ma opun daca asa doreste patronul”, a spus Reghecampf la Dolce Sport.

“Afacerea va pica doar daca va refuza patronul echipei, dar intrand in ultimele 3 luni de contract, e o afacere buna pentru club”, a conchis Reghe.

Sursa foto: prosport.ro