Răzbunare dintr-un motiv halucinant! Ce i-a putut face soției sale chiar în ziua de 8 martie

Răzbunare dintr-un motiv halucinant! Un bărbat s-a răzbunat pe soția să pentru că a adus pe lume o fată și nu un băiat așa cum își dorea acesta.

Incidentul șocant s-a petrecut de Ziua Internațională a Femeii, într-un oraș indian, notează dailymail.co.uk. Farah, în vârstă de 25 de ani, a fost arsă cu acid pe față, chiar de către soțul sau, Siraj. El a acuzat-o că nu s-a ținut de cuvânt atunci când s-au căsătorit, și anume să îi dăruiască un copil de sex masculin. Bărbatul a înnebunit când a aflat că soția lui a mai născut o fetiță. Nu a stat pe gânduri și i-a aruncat acid pe ea.  Cei doi soți mai au o fetiță de câțiva anișori.

Citește și: ABOMINABIL! UN BĂRBAT A FĂCUT LIVE PE FACEBOOK MOMENTUL ÎN CARE ȘI-A UCIS SOȚIA

Farah a fost dusă la spital cu arsuri grave la față, mâini și abdomen. Sora femeii atacate a mărturisit că cei doi s-au căsătorit în urmă cu 8 ani. Ea a mai spus că nașterea celei de-a două fiice a lui Farah a declanșat furia bărbatului.

”După nașterea primei fete, familia bărbatului a început să o agaseze pe femeie, pentru că ei credeau că a făcut intenționat să nască față. În ultimul an, agresiunile au fost tot mai agresive”, a declarat sora lui Farah. ”Au început să mă bată zilnic. Am încercat să trăiesc cu doză zilnică de tortură, gândindu-mă doar la fiicele mele. Dar niciodată nu m-am gândit că va ajunge să toarne acid pe mine. Nu îl voi ierta niciodată”, a spus tânăra torturată.

Sursă foto: dailymail.co.uk