Razbunare maxima! Ce a facut o femeie care si-a surprins sotul si sora geamana facand sex

Povestile despre razbunarile partenerilor inselati sunt de-a dreptul amuzante uneori. Asa s-a intamplat si in cazul acestei tinere.

Chinezoaica Ting Su banuia de ceva vreme ca sotul ei ii este infidel, iar intr-un final si-a facut curaj sa vada despre ce e vorba. Femeia a pus la cale un plan. A folosit o aplicatie care i-a spus exact zona in care se afla sotul ei si a mers acolo. Conform acesteia, barbatul se afla in parcarea unui mall.

Cand a ajuns acolo, a avut un soc. Partenerul ei era dezbracat si facea sex cu o alta femeie. S-a apropiat de masina si a inlemnit. Femeia cu care o insela era chiar sora ei geamana. Extrem de furioasa, a deschis usa masinii, iar cei doi au sarit din automobil, fara sa realizeze ca sunt goi-pusca. Ting Su a trecut la volan si a incuiat masina, lasandu-i astfel pe cei doi afara, in fundul gol.

Bineinteles ca oamenii au privit amuzati la toata scena si nu au pierdut ocazia de a-i fotografia pe amorezii care incercau sa isi acopere zonele intime. In cele din urma, femeia a cerut divortul.

Sursa: The Mirror / traducere: ciao.ro