Răzbunarea cruntă a unei femei înșelate! Ce i-a făcut soțului după ce l-a ademenit în dormitor

O tânăra de doar 24 de ani s-a răzbunat pe soțul său într-un mod crunt. Femeia a aflat adevărul despre cel pe care îl iubea și nu a mai putut să suporte faptul că este înșelată. Odată cu acest lucru, a venit însă și o lecție extremă, pe care ea a pus-o în aplicare atunci când s-a răzbunat pe soț, scrie mirror.co.uk.

Bărbatul nu avea habar ce avea să urmeze, mai ales atunci când soția l-a ademenit în dormitor și i-a mărturisit că are „o surpriză” pentru el. Au urmat clipe înfiorătoare în urma cărora s-au crucit și autoritățile. Karuna Sanusan are 24 de ani și s-a răzbunat pe soț într-un mod brutal. Tânăra femeie a aflat că este înșelată și nu a putut să mai suporte trădarea. Când bărbatul nu a fost atent și se aștepta la clipe intime, ea a decis să facă un gest considerat revoltător.

La scurt timp după ce și-a ademenit soțul de 40 de ani, pe nume Siripan, în dormitor, aceasta a luat măsuri barbare pentru a se asigura că își face dreptate de una singură. Pentru că avea un cuțit de bucătărie ascuns lângă pat, Karuna Sanusan s-a întins după armă, atunci când bărbatul nu o privea. În câteva secunde, femeia originară din Și Racha, în Thailanda i-a retezat soțului părțile intime. Bărbatul a rămas într-o baltă de sânge și a fost la un pas de moarte, dar a fost preluat la timp de către o ambulanță.

Citește și: FIUL TINEI TURNER, CRAIG RAYMOND TURNER, S-A SINUCIS

Tânăra s-a răzbunat pe soț într-un mod atât de cumplit după ce a aflat de aventurile pe care acesta le avea cu alte femei. După ce i-a retezat „bărbăția”, Karuna Sanusan a aruncat organul pe una dintre ferestre, în plină stradă.

Nici nu a mai contat faptul că prin zona se aflau trecători sau că momentele tragice s-au petrecut ziua în amiaza mare. La scurt timp după acest incident nefericit, ea a fost preluată de către poliție și dusă rapid în arest. Ca să se asigure că nu va da greș atunci când va comite o asemenea faptă, femeia a folosit un satâr de 30 de centimetri. Vecinii au fost cei care au auzit urletele de durere ale bărbatului și au sunat de urgență după ajutor.

Sursă traducere: ciao.ro