RAZBUNAREA lui VANGHELIE nu are limite: Edilul Sectorului 5 vrea 25 de PARLAMENTARI

RAZBUNAREA lui MARIAN VANGHELIE pare sa nu aiba limite. Dupa ce a lasat PSD-ul in pom in cadrul Primariei Sectorului 5 si incearca sa faca jocurile si in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru a destabiliza majoritatea social democratilor, edilul vrea sa-si faca un veritabil detasament de parlamentari, un inceput promitator  pentru un nou proiect politic, informeaza, in exclusivitate, stiripesurse.ro.

Conform sursei citate, Vanghelie vrea sa atraga de partea sa un numar de 20-25 de parlamentari, in marea lor majoritate de la PSD, dar nu este exclus sa primeasca sustinere din partea unor parlamentari UNPR, PLR, PC si PPDD.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE este decis sa “DINAMITEZE” Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Sursele citate de jurnalistii stiripesurse.ro au declarat ca toti cei care-l vor sprijini pe Vanghelie in Parlament o vor face asumat, printr-un anunt public. Principala tinta o reprezinta insa PSD-istii. Cei mai multi sustinatori ii asteapta din Camera Deputatilor, dat fiind ca la Senat nucleul PSD-istilor este mai dur. “Vor veni pentru ca sunt legati intre ei”, spun surse din Parlament.

CITESTE SI: VANGHELIE: La parafarea COABITARII, Dragnea turna whisky, Ponta scria si Antonescu era disperat 

Sursa foto: realitatea.net