Razie de amploare a politistilor rutieri din Capitala intr-unul din cele mai periculoase puncte

Razie de amploare a politistilor de la Brigada Rutiera, miercuri dimineata, pe una din cele mai periculoase sosele din Capitala.

Politistii de la Brigada Rutiera au demarat o ampla razie intr-un punct periculos din Bucuresti pentru a verifica daca soferii respecta regulile de circulatie.

Actiunea oamenilor legii se desfasoara chiar in aceste clipe in Sectorul 6 al Capitalei, pe Bd. Timisoara, unul din punctele criminogene identificate anul trecut, dupa cum a declarat, la Realitatea TV, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

Citeste si: POLITIA RUTIERA: PESTE 32.000 DE SANCTIUNI IN 7 ZILE PENTRU NEFOLOSIREA CENTURII DE SIGURANTA

Potrivit acestuia, pana la ora 8.00, 10 soferi au fost sanctionati pentru ca fie nu au acordat prioritate pietonilor, fie ca vorbeau la telefon sau nu purtau centura de siguranta. Totodata, un sofer a fost sanctionat pentru ca numarul de inmatriculare al masinii pe care o conducea era neconform, a declarat Andrei Codau. Potrivit acestuia, soferii care au incalcat regulile de circulatie au fost sanctionati cu 4 puncte de amenda si cu retinerea permisului pentru 30 zile.

Codau a mai precizat ca accidentele rutiere grave se produc in principal din cauza traversararii pietonilor prin loc nepermis. A doua cauza este neacordarea de prioritate a pietonilor. Prin astfel de actiuni preventive se incearca reducerea numarului de accidente rutiere grave.

Sursa foto: b365.ro