Razie de amploare in Bucuresti: Sute de amenzi de circulatie date intr-o singura ora si urmariri ca-n filme

Razie de amploare vineri noapte in Bucuresti. Sute de soferi au fost trasi pe dreapta, iar un tanar eliberat anul trecut din inchisoare a fost prins conducand fara permis, dupa o cursa in care a avariat o alta masina.

Barbatul, eliberat anul trecut din inchisoare, a fost prins in timp ce conducea fara permis, in Bucuresti. Nu avea permis de conducere, insa s-a urcat la volanul unui bolid de lux si a plecat la plimbare pe strazile din cartierul Colentina. Pentru ca a refuzat sa opreasca la un filtru al politistilor, el a pornit intr-o cursa prin oras, lovind si o alta masina.”

Citeste si: ACCIDENT DE MOTOCICLETA IN BUCURESTI, PE SOSEAUA STEFAN CEL MARE

“In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca soferul autoturismului nu poseda permis de conducere, acesta fiind si motivul pentru care a incercat sa se sustraga controlului. Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 9 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere fara a poseda permis de conducere”, a declarat inspectorul Bejea Constantin, potrivit realitatea.net. 

Razia Politiei a fost organizata in mai multe zone din Capitala. In urma controalelor, politistii au dat cateva sute de amenzi si au lasat fara permis mai multi soferi in numai o singura ora. 

Politistii vor organiza astfel de actiuni si in zilele urmatoare.

Sursa foto: gazetabt.ro