RAZVAN BURLEANU: CS U CRAIOVA NU are drept de PROMOVARE

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, echipa sustinuta de Primaria Craiova, formatie care este lider in Seria 2 din Liga 2, NU are DREPT DE PROMOVARE.

Anuntul conform caruia CS U CRAIOVA NU are DREPT DE PROMOVARE a fost facut chiar de catre presedintele FRF, RAZVAN BURLEANU. “Daca ar trebui sa luam o decizie astazi, CS UNIVERSITATEA CRAIOVA NU are DREPT DE PROMOVARE. Potrivit statutului, trei ani nu au drept de promovare. Pentru a putea promova, este nevoie de o modificare a statutului FRF”, a spus Burleanu la DigiSport.

Acest anunt vine ca o lovitura devastatoare pentru echipa primariei din Craiova, oficialii acestei formatii sustinand ca nu au probleme din punct de vedere al promovarii, scrie ziare.com. Mai mult, s-a spus ca exista chiar un acord al UEFA pentru ca gruparea din Banie sa evolueze in Liga 1.

Citeste si: FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a intrat, OFICIAL, in FALIMENT

Ce spune Regulamentul FRF: “Art.54 (2) Pentru a promova intr-un esalon competitional superior, calitatea de membru afiliat a unui club trebuie sa aiba o durata – in momentul inceperii sezonului competitional urmator – de cel putin trei ani consecutivi. Orice modificare a formei juridice a clubului sau a structurii persoanei juridice survenita in aceasta perioada, in scopul facilitarii accesului intr-un esalon competitional superior celui in care are dreptul sa evolueze clubul in cauza si/sau in scopul facilitarii obtinerii licentei in detrimentul integritatii competitiei, va fi considerata drept o intrerupere a continuitatii calitatii de membru afiliat.”

Sursa foto: digisport.ro