RAZVAN BURLEANU da, GINO IORGULESCU inca nu! DECIZIILE Tribunalului Bucuresti

MAGISTRATII de la Tribunalul Bucuresti au ramas in PRONUNTARE pentru 11 iunie in ceea ce priveste solicitarea de INREGISTRARE a noii conduceri a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) in Registrul Federatiilor, Asociatiilor si Fundatiilor.

“Instanta amana PRONUNTAREA la data de 11.06.2014”, se arata in solutia pe scurt publicata, joi, pe portalul Instantelor de Judecata. Aceasta este a doua TENTATIVA de a INREGISTRA noua conducere a LPF in Registrul Federatiilor, avocatii ligii reluand procedura la 17 aprilie.

Citeste si: FRF: CEREREA de validare a presedintelui RAZVAN BURLEANU admisa de TRIBUNALUL Bucuresti 

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a respins la 10 aprilie solicitarea de INREGISTRARE a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) in Registrul Federatiilor ca urmare a unei cereri de interventie facuta de FC Universitatea Craiova, club aflat in proprietatea lui Adrian Mititelu.

Fostul conducator al FC National, GINO IORGULESCU, a fost ales in functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el invingandu-l la alegerile din cadrul Adunarii Generale din 14 noiembrie 2013 pe DUMITRU DRAGOMIR, care se afla la conducerea forului din 1996.

Citeste si: SCANDAL la FRF: “Soarecele” MIRCEA SANDU il da in judecata pe “sobolanul-sef” RAZVAN BURLEANU

In alta ordine de idei,  Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat deja in cazul noului sef al FRF, RAZVAN BURLEANU, dispunand, miercuri, INSCRIEREA numelui acestuia in Registrul Federatiilor conform hotararii Adunarii Generale a FRF din 5 martie 2014.

Sursa foto: stirile.rol.ro