RAZVAN BURLEANU l-ar putea sustine pe MIRCEA SANDU la UEFA cu o conditie

RAZVAN BURLEANU ar putea sa-l sustina totusi pe Mircea Sandu pentru o functie in Comitetul Executiv al UEFA daca fostul sef de la FRF renunta la renta viagera.

Presedintele FRF, RAZVAN BURLEANU, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca federatia ar putea sa il sustina pe MIRCEA SANDU pentru ocuparea in continuare a functiei de membru in COMITETUL EXECUTIV AL UEFA in cazul in care acesta renunta unilateral la contractul de renta viagera.

Citeste si: ADIO BANI! ADIO BENEFICII pentru NASU’! A ramas doar cu onoarea la FRF! 

Intrebat daca este dispus sa accepte o intelegere cu MIRCEA SANDU, conform careia acesta renunta la renta viagera in schimbul sustinerii la UEFA, BURLEANU a raspuns: ” Mircea Sandu trebuie sa constientizeze mesajul care i s-a transmis nu numai de membrii afiliati, ci de catre toti iubitorii fenomenului fotbalistic. Il vom propune doar daca Mircea Sandu dovedeste ca e un presedinte de onoare”.

Citeste si: MIRCEA SANDU isi poate pierde functia de la UEFA

Renta viagera de 50.000 de euro pe an si celelalte beneficii stabilite, la 5 martie, de Comitetul Executiv al FRF pentru presedintele de onoare MIRCEA SANDU au fost invalidate de Adunarea Generala extraordinara a federaţiei, care avut loc, sambata, la Casa Fotbalului.