RAZVAN BURLEANU: Pana la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea un NOU SELECTIONER

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, RAZVAN BURLEANU, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la casa Fotbalului, ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare echipa nationala va avea un NOU SELECTIONER.

Burleanu nu a dorit sa faca speculatii asupra numelui viitorului selectioner si a precizat ca in mod sigur va fi tehnician roman. ”Viitorul antrenor nu are nevoie sa-si depuna un CV. Il cunoastem si il apreciem toti. Pana la sfarsitul saptamanii viitoare vom prezenta selectionerul cu care atacam preliminariile EURO 2016 si calificarea”, a spus Burleanu, citat de Agerpres.

Citeste si: GICA HAGI refuza postul de SELECTIONER: Am treaba la FC VIITORUL

Presedintele FRF a lasat sa se inteleaga ca a ajuns la o intelegere cu viitorul selectioner si ca mai sunt de rezolvat doar detalii, inainte ca acesta sa fie anuntat pana la sfarsitul saptamanii viitoare.

Burleanu a precizat inaintea meciului cu Ungaria ca Comitetul de Urgenta al FRF a modificat clauzele contractului lui Victor Piturca si anume data expirarii contractului, de la noiembrie 2016 la noiembrie 2015, si renuntarea la pretentii financiare fata de selectioner in cazul in care pleaca pana la sfarsitul anului.

Citeste si: VICTOR PITURCA nu mai este antrenorul echipei nationale. A reziliat contractul cu FRF de comun acord

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro