RAZVAN BURLEANU, presedintele care PROPUNE si VOTEAZA de unul singur!

RAZVAN BURLEANU, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), s-a aflat in centrul unui episod gen rasu’-plansu’ in timpul sedintei ultimului Comitet Executiv. Toata intamplarea a fost povestita de conducatorul formatiei Gaz Metan Medias, presedintele IOAN HOROBA, in cadrul unei interventii la postul de televiziune Digi Sport.

Potrivit celor povestite de IOAN HOROBA, presedintele federatiei a incercat sa propuna un proiect potrivit caruia LIGA I ar fi urmat sa aiba in componenta 16 echipe, iar atunci cand s-a supus votului, RAZVAN BURLEANU a fost singurul care a fost de acord cu propria sa propunere :)!

Citeste si: SCANDAL la FRF: “Soarecele” MIRCEA SANDU il da in judecata pe “sobolanul-sef” RAZVAN BURLEANU 

“A fost o PROPUNERE pentru un campionat cu 16 echipe, din partea presedintelui RAZVAN BURLEANU, dar aceasta a strans numai un vot, al lui!!! A sustinut ca suntem o tara mare si ar trebui sa avem mai multe echipe în prima liga”, a spus IOAN HOROBA pentru Digi Sport.

Citeste si: Razvan Burleanu isi pierde din AUTORITATE! UEFA i-a dat vestea cea PROASTA 

Asa cum se stie déjà, Comitetul Executiv a aprobat sistemul cu 14 echipei si play-off/play-out in LIGA I, incepand cu sezonul 2015-2016.

Sursa foto: sport.ro