RAZVAN BURLEANU: Sunt BLATURI pentru PARIURI dovedite in ROMANIA!

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a facut o serie de dezvaluiri incendiare despre neregulile care se petrec in fotbalul autohton. Seful fotbalului romanesc a declarat, marti la Sportro, ca exista “blaturi pentru pariuri dovedite”, dar si faptul ca autoritatile au instrumentat deja un dosar in legatura cu aceste partide trucate.

”Sunt blaturi pentru pariuri dovedite in Romania! Avem dovezi in momentul de fata. E o cercetare aflata pe rol, in care sunt implicate si autoritatile statului. Este pentru prima data cand federatia Romana de Fotbal vrea sa faca ordine si curatenie in propria ograda si este dispusa sa colaboreze cu autoritatile statului.

CITESTE SI: RAZVAN BURLEANU: Calificarea la EURO 2020 este un obiectiv imperativ pentru echipa nationala 

Noi am transmis un mesaj foarte clar atunci cand membrii Comitetului Executiv au votat, in unanimitate, acel memorandum privind integritatea jocului de fotbal, in care am spus ca avem o perioada de gratie, un fel de amnistie pe o perioada de opt luni. Daca vii si spui, nu ti se intampla nimic din punct de vedere sportiv.

CITESTE SI: Burleanu, dupa GRECIA-ROMANIA: Dupa acest rezultat cred ca Victor Piturca nu mai are motiv sa plece 

Am implicat si Ministerul Justitiei in aceasta problema. Colegii mei de la Departamentul de Integritate nu stau”, a declarat Razvan Burleanu, la Sport.ro. Seful FRF sustine insa ca nu sunt multe meciuri dovedite ca au fost trucate.

Sursa foto: sport.ro