Razvan Burleanu: Sunt indignat de dispretul absolut aratat de Gica Popescu

Gica Popescu a fost atacat verbal de Razvan Burleanu, cei doi candidati pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) incepand de acum „razboiul” din cadrul alegerilor din 2014. Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal crede ca “Baciul” nu va face decat sa sustina si sa profite de sistemul implementat de Mircea Sandu la FRF.

“Sunt indignat de dispretul absolut pe care ni-l arata Gheorghe Popescu. Trateaza romanii mai jos decat o comisie a UEFA. Spun asta pentru ca dumnealui si-a anuntat demisia din comisia UEFA tocmai pentru a nu aduce un prejudiciu de imagine acestei insitutii. Dar ne considera pe noi, romanii, suficient de neinsemnati pentru a candida la cea mai inalta functie din fotbal, cea de presedinte al FRF. Acelasi domn Gheorghe Popescu este judecat pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani. Unde in lume te mai poti afisa cu un asemenea palmares penal si sa poti sa iti asumi conducerea celei mai importante federatii sportive? Una este evolutia sportiva a domnului Gheorghe Popescu si alta este sa vrei, cu liceul industrial si o serie de esecuri financiare, sa conduci Federatia Romana de Fotbal”, a spus Burleanu incadrul unei conferinte de presa, anunta Mediafax.

“Este exclus sa fac echipa cu Gheorghe Popescu. Suntem despartiti de foarte multe lucruri. Provenim din universuri mentalitare total diferite. Eu pretuiesc valoarea si meritocratia in vreme ce de cealalta parte o sa vedem o mentalitate de clan, cumnatii, practic deja se stie cine va conduce fiecare departament al FRF. Apoi eu nu sunt si nu am fost asociat cu persoane dubioase sau cercetate penal. Prin urmare nu pot sa fac parte din echipa domnului Popescu. Asta nu inseamna ca daca voi castiga alegerile nu il voi consulta pe domnul Popescu in anumite probleme exclusiv sportive”, a adaugat presedintele Federatiei Romane de Minifotbal.

Gica Popescu si Razvan Burleanu sunt singurii oameni care si-au anuntat, deocamdata, candidaturile la alegerile FRF din 2014.

Sursa foto: sptfm.ro