Razvan Burleanu vrea sa DIZOLVE Comitetul Executiv al FRF

Razvan Burleanu planuieste sa dizolve Comitetul Executiv (CEx). In acest fel, seful de la FRF doreste sa scape de oficialii pe care-i considera incomozi in CEx.

In Adunarea Generala Extraordinara a FRF din 28 iunie, Razvan Burleanu ar urma sa vina cu o propunere-soc: dizolvarea CEx, scrie Gsp.ro.

Motivul acestei mutari este legat de faptul ca forul respectiv e compus in majoritate din persoane de incredere ale lui Mircea Sandu. 

Citeste si: TENSIUNI LA FRF: BURLEANU MI-A SOLICITAT DEMISIA

“Burleanu va invoca pachetul nesimtit votat pentru Nasu’ si trecut sub tacere la nivelul Adunarii Generale din 5 martie. Si, de asemenea, va prezenta secvente din auditul aflat in lucru, cu o serie de cheltuieli nejustificate validate de Comitetul Executiv de natura sa prejudicieze federatia”, au declarat surse apropiate lui Burleanu, citate de Gsp. 

Razvan Burleanu se bazeaza pe noul statut al FRF. Astfel, in Comitetul Executiv ar urma ca echipele de fotbal sa primeasca un mandat, nu persoane nominale!

“Un oficial poate fi ales azi, iar peste trei saptamini sa se mute la o alta grupare din aceeasi liga. De ce si-ar pastra acela locul? Daca in Comitetul Executiv intra un club, e mult mai simplu si eficient de operat”, puncteaza un federal din trupa lui Burleanu.

Iar daca varianta va trece la votul Adunarii Generale, Comitetul Executiv actual va fi radiat, urmind sa se procedeze la constituirea altuia, in conformitate cu noile reguli.

Citeste si: STEAUA PRIMESTE O LOVITURA DURA DIN PARTEA FRF

“Stiu ca Burleanu si Chivorchian cauta cu disperare metode sa se dispenseze de actualii membri ai Comitetului Executiv. Presedintelui nu-i place sa fie contrazis, e superavid de putere si are accente de tiran. Va fi distractiv daca va veni cu propunerea de dizolvare a Comitetului!”, a subliniat un membru al Comitetului Executiv.

Sursa foto: citynews.ro