Razvan Ciobanu a riscat cu o dieta DURA! I-a mers si a slabit 34 kilograme!

Razvan Ciobanu a folosit o dieta nerecomandata de medici! A tinut un regim proteic, bazat pe carne, lactate si oua. Dieta riscanta a functionat ideal petru designer, care a dat jos 34 kilograme.

Inainte de a aplica regimul alimentar draconic, Razvan Ciobanu a avut vointa de a se lasa de fumat.

“Sunt un Razvan Ciobanu mai atent la el, la lucrurile pe care le face, mai constient de cum sunt eu pe dinauntru si ce nu ma satisfacea in trecut. M-am trezit intr-o buna dimineata si am zis ca nu se mai poate. Nu pot sa mai port hainele care imi plac, nu imi gasesc hainele pe care mi-as dori sa le port. Eu sunt genul de designer care imi este foarte greu sa gandesc haine pentru mine.

Am inceput in luna mai dieta Atkins, mai am de dat 10 kg jos, asa mi-am propus. Aveam 128 kg si acum am 94. Este un regim proteic pe care medicii nu il recomanda si nici eu nu-l recomand deci nu zic nimanui sa faca ce fac eu. Mananc numai carne, branza, oua, atat, zilnic. Nu mi-am facut interventii majore. M-am lasat de fumat pentru ca nu-mi plac oamenii cu dintii patati de nicotina, nu e placut sa vorbesti si sa saruti un fumator, deci nu m-am lasat de fumat din cauza sanatatii ci doar din motive estetice. Acum pot spune ca sunt un om fericit, nu as schimba nimic din viata mea, niciun detaliu”, a spus Razvan Ciobanu la ProTV.