RAZVAN COCIS a semnat cu CHICAGO FIRE din SUA

RAZVAN COCIS, unul dintre jucatorii preferati ai selectionerului Romaniei, Victor Piturca, va juca pentru doua sezoane in SUA, la CHICAGO FIRE.

RAZVAN COCIS, 31 de ani, a plecat de la Hoverla Uzhhorod, si a semnat un contract pe doua sezoane cu formatia CHICAGO FIRE. “Razvan e un mijlocas central foarte experimentat. Ne aduce experienta internationala, e o achizitie extraordinara pentru a doua parte a sezonului”, a declarat antrenorul celor de la CHICAGO FIRE, Frank Yallop.

Citeste si: KARIM YODA, dat disparut de ASTRA, a semnat cu GETAFE 

La randul sau, fostul international roman se declara incantat de posibilitatea de a evolua in SUA. “Sunt bucuros ca am ajuns la Chicago si abia astept sa joc. Cred ca mutarea asta imi va prinde bine. Orasul este foarte mare, imi place, mi se pare incantator. Sper sa pot contribui la succesul acestei echipe”, a spus si COCIS.

Citeste si: LUIS SUAREZ a plecat de la LIVERPOOL! Vezi cu cine a semnat superatacantul uruguayan 

RAZVAN COCIS are 43 de selectii la echipa nationala a Romaniei, reusind sa inscrie doua goluri pentru prima reprezentativa. El a fost prezent la ultimul turneu final la care s-a calificat prima reprezentantiva in ultimii ani, Euro 2008, fiind folosit de Piturca in cele trei meciuri din grupe.