RAZVAN LUCESCU a fost dat afara de la PETROLUL PLOIESTI. Afla cine ii poate lua locul

RAZVAN LUCESCU a fost dat afara de la PETROLUL PLOIESTI. Tehnicianul a fost indepartat de pe banca tehnica a “Lupilor Galbeni” din cauza rezultatelor slabe inregistrate de gruparea prahoveana in acest debut de sezon.

Petrolul Ploiesti a reziliat, marti, contractul cu Razvan Lucescu, motivul pentru care antrenorul a fost indepartat de la formatia din Liga 1 fiind rezultatele sub asteptari, sustine Digisport.

CITESTE SI: GICA HAGI a fost dat de gol de un jucator de la VIITORUL 

Dupa o discutie cu Dan Capra, finantatorul echipei, Razvan Lucescu a fost anuntat ca nu mai este antrenorul echipei din Ploiesti. Dupa 7 etape, formatia de pe “Ilie Oana” se afla pe locul patru in Liga 1, cu 14 puncte (la patru distanta de liderul Steaua cu care se va intalni duminica, in campionat, chiar la Ploiesti). 

“Eu nu mi-am dat demisia de la Petrolul”, a declarat, in exclusivitate pentru Sport.ro, Razvan Lucescu.

CITESTE SI: CUPA ROMANIEI: Capul de afis al 16-imilor se va juca in Giulesti intre RAPID si BOTOSANI 

In locul lui Razvan Lucescu este foarte posibil sa fie adus Gigi Multescu, tehnicianul supranumit “SMURD” urmand sa revina astfel pe banca echipei galben-albastre dupa o pauza de aproximativ doi ani.  Multescu a spus ca este interesat de postul de antrenor, el fiind o varianta in opinia sefilor de la Ploiesti. Acesta a declarat pentru PROTV ca se afla acum in negocieri cu Petrolul.

Sursa foto: sport.ro