RAZVAN LUCESCU negociaza cu o echipa din prima liga elena

Razvan Lucescu, tehnicianul care a fost concediat de Petrolul Ploiesti saptamana trecuta, negociaza preluarea conducerii tehnice a echipei Skoda Xanthi, locul 11 in prima divizie a Greciei, informeaza presa elena.

“Razvan Lucescu pare sa fie alegerea conducerii clubului Xanthi pentru a-i succede lui Sakis Tsiolis pe banca tehnica. El este fiul lui Mircea Lucescu. Antrenorul de 45 de ani a fost dat afara de la Petrolul si inlocuit de Gheorghe Multescu. Surse din cadrul clubului au confirmat negocierile”, a anuntat sport24.gr.

CITESTE SI: RAZVAN LUCESCU a fost dat afara de la PETROLUL PLOIESTI. Afla cine ii poate lua locul 

Site-ul zougla.gr precizeaza ca Razvan Lucescu este asteptat in cursul zilei de marti la Xanthi, pentru a negocia preluarea echipei. Dupa disputarea a patru etape, Skoda Xanthi, care s-a salvat de la retrogradare in sezonul trecut datorita unui meci de baraj, se afla pe locul 11 cu o victorie, doua remize si o infrangere.

In lotul echipei se afla atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a fost transferat in aceasta vara dupa despartirea de Steaua, dar si mijlocasul Emmanouil Papasterianos, fost la Concordia Chiajna. In cazul in care va prelua pe Skoda Xanthi, Razvan Lucescu s-ar afla la a doua experienta in strainatate ca antrenor, dupa ce a pregatit in perioada 2012-2014 pe El Jaish (Qatar).

CITESTE SI: BRASOV-PETROLUL. Razvan Lucescu spune ca Liga i-a dat OK-ul sa il foloseasca pe PECANHA. LPF neaga! 

Sursa foto: sport.ro