RAZVAN MIRONESCU a fost prezent duminica la evenimentul organizat de Arhiva de Geografie la Lacul Morii

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a participat alaturi de mai multi bucuresteni la un eveniment in zona Lacul Morii din Sectorul 6. Actiunea a avut loc la initiativa Arhivei de Geografie.

“Astazi m-am alaturat numerosului grup de entuziasti care, la initiativa Arhivei de Geografie, au inconjurat Lacul Morii, intr-o mini-excursie deosebit de interesanta . Desi am studiat in facultate constructia Lacului Morii, am aflat astazi multe lucruri noi despre aceasta zona unica din Bucuresti”, informeaza RAZVAN MIRONESCU pe o retea de socializare.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU solicita pozitia Ministrului Mediului referitoare la constructia celor doua microhidrocentrale pe raul Nera

Deputatul informeaza ca a avut mai multe discutii cu privire la punerea in aplicare a proiectului “Lacul Morii- zona de agrement”. 

” Mi-am intarit astfel convingerea si dorinta de a determina autoritatile locale si centrale sa coopereze in viabilizarea acestei zone si redarea ei cetatenilor, ca loc de agrement si relaxare. Sunt solutii, am discutat deja in cursul zilei de azi care ar fi pasii urmatori pentru punerea in aplicare a proiectului “Lacul Morii- zona de agrement “, scrie RAZVAN MIRONESCU. 

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU: Se pregateste DISTRUGEREA unei zone ce ar urma sa intre in patrimoniul UNESCO

 

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU