RAZVAN MIRONESCU a lansat o serie de PREVIZIUNI SUMBRE la adresa lui TRAIAN BASESCU

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a lansat, vineri seara, o serie de previziuni sumbre pentru fostul presedinte TRAIAN BASESCU. RAZVAN MIRONESCU a facut mai multe aprecieri personale cu privire la iesirile publice ale fostului presedinte TRAIAN BASESCU si modul in care acesta isi calculeaza miscarile tactice in vederea unei reveniri in forta pe scena politica.

RAZVAN MIRONESCU a fost prezent, vineri seara, in studioul postului de televiziune Antena 3 unde a declarat ca TRAIAN BASESCU nu dovedeste prea multa coerenta in actiuni, dorind sa candideze la PRIMARIA CAPITALEI, dupa ce anterior declarase ca doreste sa se retraga alaturi de familie:

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU: SORIN OPRESCU A BLOCAT PROIECTELE IMPORTANTE DIN SECTORUL 6

„Eu nu prea mai inteleg nimic din ceea ce face domnul BASESCU (…) ma asteptam macar la o coerenta a ideilor. Inainte sa isi finalizeze mandatul de presedinte ne spunea cum ar vrea sa aiba timp sa mearga cu nepotii in parc. (…) O data zici ca te retragi din viata politica si pe de alta parte vrei sa candidezi la Primaria Capitalei. (…) Afirmatii care dupa aia s-au dovedit fara acoperire. Cred ca este o modalitate de a parasi scena politica intr-un mod mai putin elegant.”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

„Eu cred ca va amana decizia foarte mult pana spre finalul depunerii candidaturilor, timp in care va incerca sa-si faca toate calculele pentru ca o infrangere rusinoasa cu un scor foarte mic ar inseamna, de fapt, incheierea carierei politice.”, a mai declarat RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU, DEPUTAT PNL: PARTIDELE VOR AVEA O SARCINA GREA, FOARTE IMPORTANTA, DE A CRESTE OAMENI DE VALOARE

In acelasi timp, RAZVAN MIRONESCU si-a anunțat candidatura la PRIMARIA SECTORULUI 6 avand sprijinul PNL: „Se vor face niste masuratori, niste sondaje interne. Se vor pune si candidatii de la celelalte partide”, precizand ca actualul primar RARES MANESCU „Nu mai doreste sa candideze”.

Sursa foto: gandul