RAZVAN MIRONESCU a rezolvat problema REABILITARII unor PARCARI si a unui LOC de JOACA din SECTORUL 6 – galerie foto

Deputatul lberal RAZVAN MIRONESCU a anuntat prin intermediul unei postari pe pagina sa Facebook rezolvarea unor probleme mai vechi de infrastructura din zona Bd. Dezrobirii – Cetatea de Balta – Iuliu Maniu. Mai precis este vorba de reabilitarea si reamenajarea unui loc de joaca pentru copii dar si a catorva parcari.

“Inca de la preluarea mandatului de deputat am promis cetatenior din zona Bd.Dezrobirii-Cetatea de Balta-Iuliu Maniu ca voi sustine si ma voi preocupa de reabilitarea locului de joaca din spatele blocului 21 si parcarile din zona blocurilor 22 si M25. In 2012 zona arata jalnic, si treptat, am reusit intai refacerea locului de joaca iar vineri au fost finalizate si parcarile.

Acum, zona este complet reabilitata, gropile si noroiul au fost inlocuite de alei si platforme asfaltate. Vestile bune continua, urmeaza amenajarea unui spatiu viran din capatul strazii Moinesti, dupa care Dealul Tugulea, Dealul Macinului si tot asa. Planul va continua cu amenajari de locuri de joaca, terenuri de sport, parcari si locuri de odihna pana cand in sector nu va mai ramane nici un petic de domeniu public viran, neamenajat in folosul cetatenilor .

PROMIT DOAR LUCRURI PE CARE SUNT SIGUR CA LE POT REALIZA !”, se arata in postarea lui RAZVAN MIRONESCU pe reteaua de socializare amintita.

 

Sursa foto: facebook / razvan mironescu