RAZVAN MIRONESCU a semnat in Cartea de Condoleante deschisa la Ambasada Frantei din Bucuresti

Deputatul RAZVAN MIRONESCU a fost prezent duminica la Ambasada Frantei din Bucuresti pentru a aduce un omagiu celor implicati in sangeroasele atentate teroriste de la Paris. 

“Astazi am semnat in Cartea de Condoleante deschisa la Ambasada Frantei din Bucuresti. Alaturi de sincere condoleante din partea mea si a familiei am adresat poporului francez incurajari in lupta pe care trebuie, alaturi de toate statele civilizate, sa o dea impotriva terorismului si extremismului religios”, a scris liberalul pe o pagina de socializare.

CITESTE SI: ATENTATE TERORISTE PARIS:BILANT PROVIZORIU: 129 DE MORTI, 352 DE RANITI. UN TERORIST A FOST IDENTIFICAT. LIVE TEXT

RAZVAN MIRONESCU a transmis in urma cu o zi si un mesaj un MESAJ de SOLIDARITATE fata de poporul francez.

“Sunt cu gandul alaturi de maretul popor francez greu incercat in aceste ore. Poate vom invata din aceasta tragedie ca valorile democratice ale Europei nu sunt compatibile cu idealurile barbare ale unor organizatii teroriste si vom lua masuri mai dure, pentru a ne proteja teritoriile si cetatenii. #paris #prayforparis”, a declarat deputatul RAZVAN MIRONESCU.

In urma atentatelor de vineri de la Paris 129 de persoane si-au pierdut viata, iar peste 350 de persoane au fost ranite.  Printre cei decedati se afla si doi romani. 

Sursa foto: facebook