RAZVAN MIRONESCU a servit masa la CANTINA SOCIALA SF. NECTARIE din SECTORUL 6 – FOTO

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a fost prezent, vineri, la Cantina Sociala Sf. Nectarie din SECTORUL 6 pentru a da o mana de ajutor lucratorilor care se ingrijesc, zi de zi, de beneficiarii acestui serviciul social.

RAZVAN MIRONESCU a servit masa si apoi, imbiat de aroma ciorbei de fasole si a iahniei cu carnati s-a asezat la masa si a mancat alaturi de cei pe care tocmai ii ajutase. Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU s-a aratat extrem de incantat de conditiile gasite la Cantina Sociala Sf Nectarie din SECTORUL 6, precum si de gustul irepetabil al mancarii.

„Saptamana aceasta am asigurat cele necesare si am servit masa pentru o zi la Cantina Sociala Sf. Nectarie din SECTORUL 6. Dincolo de satisfactia umana unica a utilitatii sociale a actului in sine, m-au impresionat doua lucruri: aspectul ireprosabil al cantinei, al spatiilor de preparare si servire a mancarii, si in al doilea rand legatura sufleteasca deosebit de apropiata pe care am remarcat-o intre personalul cantinei si cei 100 de beneficiari care au venit la ora pranzului sa serveasca masa sau sa ia la pachet. Decenta, generozitatea, solidaritatea umana si respectul reciproc sunt ingredientele principale ale acestui proiect social exceptional prin transferul de caldura sufleteasca.

La sfarsitul zilei, am luat si eu masa acolo impreuna cu cei doi colegi care m-au insotit si credeti-ma ca ciorba si fasolea cu carnati la cazan au un gust irepetabil! Dealtfel , prin bunavointa doamnelor bucatarese, am mai obtinut o portie suplimentara de ciorba, pentru ca nu m-am putut abtine sa nu mai cer!”, a scris RAZVAN MIRONESCU pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU