RAZVAN MIRONESCU a solicitat PRIMARIEI CAPITALEI o solutie pentru fludizarea traficului de pe strada Valea Siretului

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a avut in decursul zilei de vineri o intalnire cu cetatenii care locuiesc pe strada Valea Siretului din Sectorul 6, potrivit unei informari pe o retea de socializare.

RAZVAN MIRONESCU a discutat cu locuitorii problema traficului intens din zona mentionata si i-a asigurat ca va incerca gasirea unei solutii. Deputatul le-a transmis celor prezenti ca s-a adresat Primariei Municipiului Bucuresti printr-o solicitare in care cere o solutie pentru fluidizarea traficului si sporirea confortului cetatenilor Sectorului 6 care tranziteaza zona. 

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU, despre Legea Defaimarii: PSD se asigura ca libertatea celor care au curajul sa vorbeasca va fi ingradita

“O noua zi, un nou contact cu cetatenii din sectorul 6 si problemele lor. De aceasta data in aleea Valea Siretului unde problema principala este traficul foarte intens de pe aceasta mica artera de doar 4 metri latime. Deja am adresat o solicitare in acest sens Primarului General si in cel mai scurt timp vom gasi o rezolvare a situatiei”, declara RAZVAN MIRONESCU. 

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU