RAZVAN MIRONESCU, candidatul PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6, si-a lansat candidatura

RAZVAN MIRONESCU, candidatul PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6 si-a lansat miercuri candidatura la Casa de Cultura a Studentilor, in prezenta a peste 300 de persoane. La eveniment au participat mai multi lideri ai PNL printre care si CATALIN PREDOIU, candidatul PNL pentru Primaria Capitalei. Acesta a venit insotit de CIPRIAN CIUCU, propunerea liberalilor pentru postul de viceprimar al Bucurestiului.

RAZVAN MIRONESCU a vorbit despre proiectele sale, explicand ca el vine cu un alt mod de administrare locala, diferit de cel pe care Sectorul 6 l-a avut pana acum.

“Multi dintre voi ati fost dezamagiti de modul in care a fost administrat sectorul in ultimul mandat. Asa este! Se putea mult mai bine! Dar schimbarea este rezultatul unei strategii pe termen lung in care astazi sadim si maine culegem roadele. Eu vin cu o viziune noua, cu un alt mod de a face administratie publica, bazat pe TRANSPARENTA, EFICIENTA si CONTACT DIRECT CU CETATENII. Am hotarat sa candidez la PRIMARIA SECTORULUI 6, reflectand la tot ceea ce s-a intamplat in ultimul an si fiind convins ca pot contribui la schimbarea in bine a acestei tari dedicandu-ma REABILITARII Sectorului 6, fata de care ma simt dator”, a transmis RAZVAN MIRONESCU.

La randul sau, CATALIN PREDOIU i-a indemnat pe cei prezenti in sala sa nu creada in sondajele umflate si sa-si aminteasca de anul 2014.

“In 2014 am castigat impreuna si am luptat pentru fiecare vot. A fost un an important pentru istoria PNL si pentru istoria Romaniei. Ganditi-va ce dezastru ar fi fost sa-l avem pe Ponta presedinte.  Astazi ne aflam din nou in fata unui moment de cumpana. Mergeti pe teren, vorbiti cu oamenii ca si cum voi ati fi candidatii. Nu putem castiga decat fiind uniti si luptand pentru acelasi scop. Sa nu credeti in sondajele umflate ce se vehiculeaza prin presa. Nu uitati ca toate sondajele il dadeau invingator pe Ponta, dar presedinte astazi este Iohannis. Victoria se decide la urne pe 5 iunie si nu inainte. Ma bucur sa fac echipa cu RAZVAN MIRONESCU, cel mai bun candidat pentru PRIMARIA SECTORULUI 6, cu care am lucrat si pentru elaborarea programului de guvernare al PNL. Cunoaste foarte bine administratia locala, stie ce inseamna atragerea de fonduri europene,  este tanar, competent si capabil sa reabiliteze Sectorul 6″, a spus PREDOIU.

CIPRIAN CIUCU a vorbit la final spunand ca desi este proaspat venit in PNL a fost primit foarte bine si ca isi doreste sa contribuie la reformarea Bucurestiului.

“Putini stiu, dar eu sunt practic un vechi liberal. Am fost in partid cand eram student, apoi m-am retras si m-am concentrat asupra altor proiecte. Practic acum mi-am reinnoit adeziunea si am fost primit cu bratele deschise. Va multumesc pentru asta. Eu vin din zona aceasta tehnica. Am lucrat cu Comisia Europeana mult si ma bucur sa pot aduce contributia mea la reformarea Bucurestiului”, a afirmat CIUCU.

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU