RAZVAN MIRONESCU cere explicatii MINISTERULUI DEZVOLTARII si MINISTERULUI TRANSPORTURILOR in cazul surparii carosabilului din zona Eroilor

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a inaintat o solicitare catre Ministerul Dezvoltarii si Administratiei Locale si Ministerului Transporturilor in care solicita celor doua institutii interventia de urgenta in vederea finalizarii lucrarilor in cazul carosabilului surpat din zona Eroilor, ca urmare a lucrarilor la Magistrala 5. 

“Au trecut mai mult de 30 de zile de la surparea terenului, intervenita in zona Eroilor – Bd. Eroii Sanitari in urma lucrarilor la magistrala de metrou M5 . De atunci , activitatea si comunicarea pe subiect a Ministerului Transporturilor care prin Metrorex SA este beneficiarul lucrarilor , a Inspectoratului de Stat in Constructii si a Ministerului Dezvoltarii si Administratiei Publice a fost total defectuoasa , in sensul in care opinia publica si autoritatile interesate nu cunosc care au fost in mod oficial cauzele care au dus la accident , masurile care s-au luat si solutia tehnica precum si termenele de remediere si reluare a traficului si activitatii in zona”, declara RAZVAN MIRONESCU pe o retea de socializare.

CITESTE SI: RAZVAN SAVA: Lucrarile in zona Eroilor vor fi FINALIZATE in cel putin o luna

Conform sursei citate, deputatul afirma ca noul termen de finalizare a lucrarilor, 22 martie 2016 este inacceptabil de lung si afecteaza locuitorii Sectorului 6.

:In urma discutiilor cu factori de decizie din Primaria Municipiului Bucuresti am fost informat ca a fost avansat de catre constructor termenul de 22.03.2016 pentru reluarea traficului in zona , termen pe care il consider inacceptabil de lung , avand in vedere perturbarea serioasa a tranzitului dinspre si inspre Drumul Taberei , pe care locuitorii acestui cartier trebuie sa o suporte zilnic “, afirma RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: Primarul general RAZVAN SAVA despre situatia de la EROILOR: Termenul este INACCEPTABIL!

“M-am adresat de aceea cu doua scrisori separate celor doi Ministri , in care le solicit masuri ferme in vederea normalizarii situatiei din zona in cel mai scurt timp posibil . Voi informa cetatenii sectorului 6 in legatura cu raspunsurile primite imediat ce le voi avea”, conchide liberalul.

Sursa foto: Facebook/RAZVAN MIRONESCU