Razvan Mironescu: Deciziile luate astazi in sedinta USL sunt in interesul stabilitatii politice a Romaniei

Deputatul PNL, Razvan Mironescu, a declarat, luni, ca decizia de organizare a referendumului pentru modificarea Constitutiei odata cu alegerile europarlamentare, a fost luata in interesul stabilitatii politice a Romaniei.

“Deciziile luate astazi in sedinta USL sunt in interesul stabilitatii politice a Romaniei. Daca am reusit anul trecut sa avem o stabilitate economica bazata pe o economie sustenabila, dorim sa o valorificam, acum era nevoie si de o stabilitate politica. Luna decembrie a fost densa in evenimente, au fost multe decizii politice, legislative si in organizarea USL, care au tensionat lucrurile si la un moment dat si-au facut aparitia unele declaratii poate mai radicale decat era cazul. S-a revenit asupra unor decizii si declaratii si acum asistam la o aliniere a interesului national”, a declarat Razvan Mironescu, invitat in studioul B1 TV.

Deputatul liberal a mai spus ca deciziile anuntate astazi de USL sunt o continuare a obiectivelor Uniunii deja indeplinite, cea mai importanta fiind aducerea tarii pe fagasul unei cresteri economice sustenabile si a tinut sa sublinieze ca certurile care au loc intre politicieni nu ar trebui sa se rasfranga asupra celor care le-au dat votul.

“Revolutia bunului simt al politicienilor ar trebui sa se reflecte in atitudinea acestora fata de actul de guvernare si de cetateni, ei intre ei se pot certa, dar asta nu trebuie sa se rasfranga asupra celor care le-au dat votul. Esential este ca in lunile care au trecut de la formarea Guvernului, obiectivele indeplinite au tinut de repararea greselilor facute de fosta guvernare si aducerea tarii pe o crestere economica sustenabila, printr-un complex de masuri”, a explicat Razvan Mironescu.

Intrebat daca parlamentarii USL vor avea timp, pana in mai, sa finalizeze negocierile privind revizuirea Constitutiei, Razvan Mironescu a declarat:

“Negocieri vor fi, trei luni este un timp suficient. Parlamentarii care au facut parte din comisia de revizuire a Constitutiei au lucrat efectiv la problema asta si de aceea cred ca este timp suficient”, a mai spus deputatul PNL.