RAZVAN MIRONESCU, deputat PNL: “NU PROMIT DECAT LUCRURI DE CARE SUNT SIGUR CA LE VOI PUTEA REALIZA”

DEPUTATUL PNL din SECTORUL 6, RAZVAN MIRONESCU, a oferit un interviu revistei Puterea Cetateanului in care a vorbit despre cei trei ani de mandat ca parlamentar, despre dificultatile pe care le-a intampinat in aceasta postura, proiectele duse la capat si lucrurile ce trebuie imbunatatite in Sectorul 6 al Capitalei.

Intrebat fiind care a fost mesajul pe care l-a propus alegatorilor, deputatul liberal a sustinut ca mesajul sau a fost unul foarte direct. NU PROMIT DECAT LUCRURI DE CARE SUNT SIGUR CA LE VOI PUTEA REALIZA, imi voi canaliza actiunile exclusiv in interesul cetatenilor si nu-i voi uita pe cei care prin votul lor mi-au acordat aceasta inalta demnitate in stat”, a afirmat MIRONESCU.

Deputatul apoi a explicat ca, in opinia sa, a reusit sa se tina de promisiune in spiritul angajamentelor sale electorale, dar si-ar fi dorit sa faca mai mult pentru alegatori in PLAN LEGISLATIV. Insa acest lucru era foarte greu din moment ce PNL-ul s-a aflat in opozitie. ”Dar sunt mandru, ca in opozitie fiind, mi-am adus o CONTRIBUTIE DECISIVA la unele proiecte legislative cu impact direct asupra locuitorilor sectorului 6, proiecte care au devenit legi in vigoare,” a adaugat deputatul liberal.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU: Statul trebuie sa recompenseze, pe masura, efortul INVATATORILOR

Printre proiectele la care RAZVAN MIRONESCU, care este vicepresedinte al Comisiei pentru Industrii si Servicii din Parlamentul Romaniei, a contribuit direct si uneori decisiv se numara Legea Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Legea Energiei Electrice si a Gazelor Naturale, Legea Eficientei Energetice, Legea Salubrizarii localitatilor, Legea pentru cresterea eficientei energetice a cladirilor de locuit, Legea Business-Angels sau Legea Achizitiilor Publice.

De asemenea, liberalul a raspuns intrebarii privitoare la comunicarea cu alegatorii, sugerand ca incurajeaza initativele cetatenesti in acest sens, iar cei trei consilieri ai sai sunt zilnic in contact cu cetatenii.

”De la inceputul mandatului am peste 300 de petitii inregistrate la Cabinetul Parlamentar, fiecare din aceste petitii fiind urmata de 1-3 scrisori remise de mine diverselor autoritati publice locale sau centrale prin care solicit solutii la problemele ridicate de petenti. Nu de putine ori, atunci cand legea impune, am preluat direct solicitarile adresate de petenti catre unele autoritati centrale de stat si le-am depus prin consilierii mei, pentru a-i scuti astfel pe cetateni de drumuri”, se mandreste parlamentarul, adaugand ca urmareste fiecare demers pana la finalizarea lui cu mare interes.

Vorbind despre sectorul 6, RAZVAN MIRONESCU a opinat ca situatia este si buna si rea. In ceea ce priveste partea mai putin placuta, liberalul a argumentat ca Sectorul 6 este SINGURUL SECTOR DIN CAPITALA CARE NU A BENEFICIAT DE NICIUN PROIECT DE INFRASTRUCTURA, finantat de Primaria Capitalei, abia in aceasta luna deblocandu-se conturile pentru lucrarile la Prelungirea Ghencea. 

CITESTE SI: BUCURESTI: S-a dat unda verde pentru lucrarile la PRELUNGIREA GHENCEA 

Lucrurile bune ce s-au facut in Sectorul 6 in cei trei ani de mandat ai deputatului liberal sunt deschiderea PARCULUI DRUMUL TABEREI, finalizarea primei etape a programului de REABILITARE TERMICA, amenajarea LOCURILOR DE PARCARE, a SPATIILOR VERZI si a celor DE JOACA. De asemenea, s-a reusit trecerea Cinematografelor FAVORIT si GIULESTI de la Ministerul Culturii catre Primaria Sectorului 6. La capitolul nerealizari, Mironescu a numit in principal lipsa curateniei stradale si in spatiile de joaca si problema locurilor de parcare ”care, orice am face, SUNT INSUFICIENTE”.

In final, RAZVAN MIRONESCU a promis ca va ramane un om apropiat de cetateni si de nevoile lor si ca va profita de vacanta parlamentara pentru a sta mai mult in strada si a vorbi cu cetatenii.

*sursa foto: facebook Razvan Horia Mironescu