RAZVAN MIRONESCU despre eventuala plecare a premierului VICTOR PONTA din fruntea EXECUTIVULUI

Rugat sa comenteze faptul ca premierul VICTOR PONTA va pleca atunci cand va dori el din fruntea Executivului, deputatul si candidatul liberalilor pentru PRIMARIA SECTORULUI 6, la ALEGERILE LOCALE din 2016, RAZVAN MIRONESCU, a declarat pe marginea acestui subiect: „Eu eram pregatit sa va spun ca puteti sa luati in considerare si opozitia. Pana acum a fost un vot democratic care nu ne-a convenit pentru ca asta a fost(…)  nu am avut suficiente voturi ca sa trecem motiunea de cenzura. Vom incerca si in sesiunea urmatoare (…) vom astepta si rezultatul congresului PSD.”

Referitor la faptul ca motiunea depusa impotriva guvernului Ungureanu in 2012 a trecut, RAZVAN MIRONESCU a exprimat: „Era un cu totul alt context politic la momentul respectiva, USL-ul era constituit. Era deja conturata o majoriate parlamentara noua. Cu drumurile la Cotroceni si la DNA nu cred ca le facem noi pentru ca ma gandesc ca s-ar face degeaba (…). DNA-ul il scot din calcul in ecuatia asta. (…) Ar mai fi varianta ca PSD-ul sa-i retraga sprijinul politic domnului Ponta si guvernul respectiv nu neaparat ca o consecinta obligatorie a congresului, ci ca o consecinta a lipsei de legitimitate personala. (…) S-a mai spus in multiple ocazii faptul ca intr-o asemenea functie o persoana trebuie sa aiba o tinuta morala absolut impecabila. (…)  PNL-ul nu poate veni la putere decat in conditiile schimbarii majoritatii parlamentare. (…) Nu trebuie sa facem noi lobby (…) e clar ca din miscarile din teritoriu, oamenii sprijinti de VICTOR PONTA au inceput sa piarda teren.”

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU A LANSAT O SERIE DE PREVIZIUNI SUMBRE LA ADRESA LUI TRAIAN BASESCU

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a vorbit si despre alegerile pentru viitorul presedinte al PSD: „Eu am spus-o acum o saptamana ca eu nu cred ca PSD-ul este un partid mare asa cum e, nu e un partid suficient de democratic care sa permita mai mult decat unui candidat la sefia partidului (…). In general oamenii care sunt testati pe increderea respectiva au fost pe nivel de incredere la nivel inalt o perioada. (…) Haideti sa vedem cine este in fata doamnei Gorghiu. (…) Presedintele PNL nu cred ca e in momentul sa genereze mai mult capital decat in momentul de fata.”, a conchis deputatul RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto: adevarul