RAZVAN MIRONESCU, despre incidentul de la Centrul din Sectorul 6: Am SOLICITAT CONDUCERII o ANALIZA ATENTA

Deputatul PNL, RAZVAN MIRONESCU, si-a exprimat regretul cu privire la incidentul petrecut intr-un centru pentru copii cu dizabilitati apartinand Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6, catalogandu-l drept regretabil. Totodata, MIRONESCU a solicitat conducerii DGASPC Sector 6 o analiza atenta a cauzelor care au condus la un asemenea eveniment si masuri drastice, ferme si imediate.

”Evenimentul produs este unul incalificabil si am fost consternat sa constat ca in anul 2015,   in conditiile in care sistemul de protectie sociala din Romania a fost restructurat din temelii, atat ca mentalitate cat si din punct de vedere material si al resurselor umane, mai sunt angajati care nu-i respecta in primul rand ca oameni pe cei pe care-i au in ingrijire si supraveghere”, declara RAZVAN MIRONESCU intr-un comunicat de presa remis MONDO NEWS. 

”Cunoscand insa foarte bine activitatea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6, care este dupa parerea mea una dintre institutiile de elita din domeniul asistentei sociale si protectiei copilului, sunt convins ca acest incident este si va ramane unul izolat, caracterul sau degradant neputandu-se extinde in niciun fel asupra activitatii generale a Directiei”, sustine deputatul PNL. 

CITESTE SI: DEPUTATUL RAZVAN HORIA MIRONESCU INTRA IN CURSA PENTRU PRIMARIA SECTORULUI 6 

RAZVAN MIRONESCU declara ca a solicitat conducerii DGASPC Sector 6 o analiza a situatiei, dar si aplicarea de sanctiuni pentru cei implicati. 

”Am solicitat conducerii Directiei o analiza atenta a cauzelor care au putut conduce la o asemenea incalcare a regulamentelor si procedurilor interne si masuri drastice, ferme si imediate ca o astfel de situatie sa fie exclusa pe viitor”, sustine RAZVAN MIRONESCU. 

”Doresc sa asigur opinia publica ca toti cei 1538 de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6, cu exceptia angajatei in cauza, sunt  oameni deosebit de dedicati muncii lor iar activitatea lor zilnica, desfasurata in conditii de cele mai multe ori extreme din punct de vedere al programului si sarcinilor de serviciu nu merita sa fie umbrita de acest incident izolat.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU, deputat PNL: “NU PROMIT DECAT LUCRURI DE CARE SUNT SIGUR CA LE VOI PUTEA REALIZA”

In perioada urmatoare voi face demersurile necesare pentru a solicita verificarea interna a cunoasterii de catre toti angajatii a procedurilor de lucru , pentru ridicarea nivelului pregatirii profesionale a acestora astfel incat serviciile oferite beneficiarilor de asistenta sociala din sectorul 6 sa respecte cele  mai inalte standarde in domeniu”, conchide deputatul liberal RAZVAN HORIA MIRONESCU. 

 Sursa foto Facebook