RAZVAN MIRONESCU, despre Legea Defaimarii: PSD se asigura ca libertatea celor care au curajul sa vorbeasca va fi ingradita

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU ii critica pe deputatii social democrati din Comisia Juridica si Comisia pentru drepturile omului  pentru avizul favorabil dat Legii Defaimarii, dar si pentru faptul ca alesii au hotarat marirea amenzii pana la 100.000 de lei.

“Astazi s-a intamplat un lucru foarte grav in Parlament. S-a reglementat cenzura pe facebook! Deputatii PSD din Comisia Juridica si Comisia pentru drepturile omului au dat aviz favorabil legii privind “defaimarea sociala”, initiata de Liviu Dragnea. Mai mult au si marit amenzile pentru “defaimare sociala” pana la 100.000 lei!”, scrie deputatul pe o retea de socializare.

CITESTE SI: Reactia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii privind LEGEA DEFAIMARII

RAZVAN MIRONESCU acuza Partidul Social Democrat de ingradirea libertatii de exprimare. 

“Pare ca PSD se razbuna pe generatia facebook pentru esecul din noiembrie 2014 si se asigura ca libertatea celor care au curajul sa vorbeasca va fi ingradita. Vin alegerile curand! Era fireasca o astfel de miscare meschina marca PSD, dar sunt convins ca vocea poporului nu va putea fi cenzurata niciodata”, conchide liberalul RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: TRAIASCA CENZURA! DEPUTATII au marit AMENZILE din LEGEA DEFAIMARII initiata de LIVIU DRAGNEA!

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU