RAZVAN MIRONESCU, despre ”realizarile” lui SORIN OPRESCU in Sectorul 6 al Capitalei si gafa de la Festivalul Enescu

Deputatul PNL in Sectorul 6, RAZVAN MIRONESCU, a venit cu o reactie pe contul sau de Facebook cu privire la RETINEREA LUI SORIN OPRESCU pentru LUARE DE MITA. MIRONESCU a tinut sa arate “realizarile” primarului general in sectorul reprezentat de deputat in Parlamentul Romaniei, sau mai degraba lipsa lor, in cei 7 ani de mandat ca edil al Capitalei.  

Astfel, RAZVAN MIRONESCU a transmis urmatorul mesaj pe reteaua de socializare:

CITESTE SI: SORIN OPRESCU RETINUT DE DNA. EDILUL PRIMEA 10% DIN CONTRACTELE FIRMELOR CU PRIMARIA. REACTIA AVOCATULUI. UPDATE

”Pentru cei care se pregatesc sa-i SIMTA LIPSA LUI SORIN OPRESCU, iata cateva dintre “realizarile” acestuia din 2008 pana in prezent. Trebuie sa spun de la inceput ca bugetul PMB in aceasta perioada a fost de circa 6.000.000.000 ( miliarde) EURO . Voi incepe, bineinteles, cu SECTORUL 6 :

– NU a finalizat largirea si modernizarea strazii Prelungirea Ghencea care arata si acum ca un drum de tara .

-NU a permis PRIMARIEI SECTOR 6 sa realizeze macar trotuare pe Prelungirea Ghencea .

– NU a realizat proiectul bugetat inca acum 5 ani privind strapungerea Bd. Virtutii-Autostrada A1 , care ar fi preluat minim 30% din traficul de pe Bd Iuliu Maniu .

– NU a realizat legatura dintre Bd Timisoara si Centura de Vest a Capitalei.

– NU a modernizat in timpul mandatelor sale niciuna dintre strazile sau bulevardele din SECTORUL 6 care sunt in administrarea PMB.

– NU a lasat in administrarea PRIMARIEI SECTOR 6 terenul pe care initial il atribuise pentru construirea Spitalului Departamental din SECTORUL 6 .

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU, DEPUTAT PNL: PARTIDELE VOR AVEA O SARCINA GREA, FOARTE IMPORTANTA, DE A CRESTE OAMENI DE VALOARE

– NU a acordat PRIMARIEI SECTOR 6 in ultimii 4 ani NICI O locuinta sociala din fondul imobiliar al PMB.

– NU a fost de acord cu darea in administrare a nici unui teren apartinand PMB catre PRIMARIA SECTORULUI 6 pentru construirea de scoli, gradinite , crese sau sedii administrative . 

Si acum sa continuam :

– NU a realizat ( nici nu a inceput) o sala de spectacole multifunctionala la standarde europene .

– NU a realizat ( nici nu a inceput) o sala de sport multifunctionala la standarde europene .

– NU a realizat ( nici nu a inceput) un patinoar multifunctional la standarde europene .

– NU a realizat ( nici nu a inceput) un bazin de inot la standarde europene .

– NU a retehnologizat si reabilitat RADET

– NU a reformat RATB

– NU a construit alte parcari subterane/supraetajate in afara de cea de la Universitate .

– NU a pus la punct un sistem de asistenta sociala viabil in Bucuresti , sau sa puna la dispozitia Primariilor de sector fondurile si logistica necesara . 

– NU a finalizat Statia de epurare a apelor uzate de la Glina , inceputa de Ceausescu.

– NU a pus la punct nici macar proiectul pentru realizarea unui incinerator de deseuri municipale .

– NU a elaborat un sistem viabil de colectare selectiva ( minim doua fractii ) a deseurilor municipale .

Lista este nesfarsita si poate continua …”, a afirmat RAZVAN MIRONESCU.

In aceeasi ordine de idei, RAZVAN MIRONESCU a atras atentia si asupra gafei monumentale care s-a petrecut sambata in timpul Festivalului  George Enescu care a fost serios perturbat de probele de sunet care se faceau in piata din imediata apropiere, unde urma sa aiba loc un alt concert, Folk You. Si totul din cauza incompatibililor de la PRIMARIA CAPITALEI care acorda autorizatii in nestire fara sa tina cont de faptul ca doua concerte se pot suprapune!

„Ca SORIN OPRESCU se foloseste de bucuresteni doar in interesul sau si al gastii pe care o conduce la PRIMARIA CAPITALEI asta stiam. Nu credeam insa ca incompetenta, delasarea si cinismul sau duc pana acolo incat sa ne faca de ras pe plan international cu asemenea dezinteres fata de deafasurarea unicului festival prestigios din Romania”, a scris RAZVAN MIRONESCU pe pagina sa de Facebook referindu-se la acest eveniment regretabil.

Sursa foto: adevarul