Razvan Mironescu, despre Vasile Blaga: E normal sa ai niste frustrari, cand timp de 4 ani ai fost etichetat drept oaia neagra a acestei tari

Deputatul PNL, Razvan Mironescu, a reactionat la declaratiile pe care liderul PDL, Vasile Blaga, le-a facut, duminica, la adresa USL si a incertitudinii candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale din partea Uniunii. 

In opinia lui Razvan Mironescu, “frustrarile” lui Vasile Blaga sunt normale, in conditiile in care timp de patru ani, PDL a fost etichetat  drept “oaia neagra” a tarii.

“Domnul Blaga joaca bine rolul liderului opozitiei, dar nu stiu cine il mai crede. Inca de la formarea USL au fost doua curente paralele despre care s-a discutat. O candidatura clara la Presedintie a lui Crin Antonescu, asumata de USL, si ipoteze, zeci de ipoteze. Vorbim despre niste ipoteze, in care avem o singura certitudine. Crin Antonescu este candidatul USL la alegerile prezidentiale”, a declarat Razvan Mironescu, invitat in studioul Realitatea TV.

“In momentul in care vezi ca lucrurile se indreapta catre o zona buna, pozitiva, e normal sa ai niste frustrari, pentru ca ai fost etichetat timp de 4 ani drept oaia neagra a acestei tari”, a conchis deputatul liberal.

Totodata, Razvan Mironescu a tinut sa sublinieze ca discutiile pe tema ruperii USL fac parte din “folclorul traditional” si a reiterat ca “nu va fi nicio rupere”.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminica, la Realitatea TV, ca partidul sau nu il va sustine pe Crin Antonescu in cursa pentru alegerile prezidentiale de anul viitor si a adaugat ca democrat-liberalii nu-i vor oferi sustinere nici lui Victor Ponta.

“Eu nu pot sa-l sustin pe Crin Antonescu. Nici pe el, nici pe domnul Ponta”, a spus liderul PDL, care a insistat pe ideea instabilitatii din USL si a incertitudinii candidatului Uniunii la alegerile prezidentiale. Afla aici detalii.