RAZVAN MIRONESCU: Dezmint zvonurile despre mine. BLATUL vine din alte directii in SECTORUL 6

Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU a dezmintit categoric zvonurile aparute in ultima vreme in peisajul mass media autohton conform carora liberalul ar urma sa faca o alianta, “un blat”, cu potentialul candidat PSD la PRIMARIA SECTORULUI 6, GABRIEL MUTU.

In aceeasi ordine de idei, deputatul liberal a respins cu tarie si informatia potrivita careia ar urma sa paraseasca Partidul National Liberal (PNL). “Niste atacuri murdare care demonstreaza ca sunt un candidat puternic si incurc anumite jocuri ale rivalilor”, a declarat RAZVAN MIRONESCU.

CITESTE SI: INTERVIU EXCLUSIV RAZVAN MIRONESCU: PROMIT DOAR LUCRURI PE CARE SUNT SIGUR CA LE POT REALIZA

“In ultima perioada au fost lansate foarte multe zvonuri meschine despre mine. Ultima gaselnita este ca daca as fi candidatul PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6 as face blat cu potentialul candidat al PSD, Gabriel Mutu. As vrea sa dezmint categoric aceasta informatie. Intr-adevar cineva isi doreste cu multa ardoare sa faca blaturi in SECTORUL 6, dar cu siguranta nu sunt eu acela. Aceste atacuri murdare la adresa mea imi arata ca sunt un candidat puternic, care probabil incurca anumite jocuri ale rivalilor mei. Doresc sa intaresc inca o data si apartenenta mea la PNL. Indiferent daca voi fi sau nu candidat, indiferent daca voi avea sau nu vreo functie voi ramane in PNL, partidul pentru care am luptat si in care am crezut in ultimii 10 ani. Raman fidel valorilor pe care le-au insuflat Bratienii si va asigur ca voi continua sa militez pentru un alt mod de a face politica, cel in interesul cetatenilor si nu al intereselor proprii, asa cum ne-a cerut si Presedintele Klaus Iohannis la sfarsitul lunii februarie prin discursul sau din Parlament”, se arata in declaratia de presa remisa, joi, de catre deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU redactiei Mondo News .

Sursa foto: adevarul